Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği, “CMC Maden Atıklarının Çevre ve İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri” konulu sempozyum düzenleyecek. (09.00-Yer: Lefke Avrupa Üniversitesi Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu) 


Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Has-Der, Göç-Taş, Folk-Der, ve Gençlik Merkezi yetkililerini kabul edecek.  (09.45)

Bakanlar Kurulu toplanacak. (10.00) 

KKTC İçme ve Kullanım Suyu ile Atık Su Yönetimi Projesi’ne yönelik işletme planı Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nce düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak. (10.00-Yer: Bedesten) 

Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğinde düzenlediği, "Karşılık Beklemeden İyilik Yapmak" konulu kompozisyonda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vakıflar İdaresi'nde düzenlenecek törenle verilecek. (12.00)

Geleneksel Alaniçi Hasat Festivali çerçevesinde düzenlenecek olan İkinci Hasat Kraliçesi ve Kralı Güzellik Yarışması’yla ilgili basın toplantısı düzenlenecek. (16.00-Yer: Şefler Pastanesi-Taşkınköy)

Gazimağusa Belediyesi ile DAÜ Mimarlık Fakültesi ortaklığında organize edilen “Kent-Çevre-Mimarlık” seminerlerinin 5’incisi gerçekleştirilecek. (17.00- Yer: Buğday Camii) 

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nda Nazım Hikmet Ran’ı anma etkinliği düzenlenecek. (19.30)

                                                  **************