Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, görev süresini tamamlayan Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ile bu göreve yeni atanan Fatih Yarımbaş’ı kabul edecek.(09.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Uluslararası Diplomatlar Birliği ve GAÜ heyetini kabul edecek.(10.00)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Girne Üniversitesi Rektör Vekili İlkay Saadetoğlu’nu kabul edecek.(10.15)

Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı görevini tamamlayan Fırat Alakuş ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığına atanan Fatih Yarımbaş’ı kabul edecek.(10.20)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Casino İşletmecileri Birliği heyetini kabul edecek.(11.00)

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif,  Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı görevini tamamlayan Fırat Alakuş ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığına atanan Fatih Yarımbaş’ı kabul edecek.(11.20)

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ve Dünya Diplomatlar Birliği Başkanı, Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’nu ziyaret edecek. (11.45)

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca’yı kabul edecek.(12.00) 

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı görevini tamamlayan Fırat Alakuş ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş’ı kabul edecek.(12.00)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, GAÜ Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ı kabul edecek.(12.30)

Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Uluslararası Diplomatlar Birliği heyetini  kabul edecek. (13.15) 

Sağlık Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı görevini tamamlayan Fırat Alakuş ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş’ı kabul edecek.  (14.30)

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı görevini tamamlayan Fırat Alakuş ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş’ı kabul edecek.(15.10)

KTEZO Güzelyurt–Lefke ilçesi; “ağırlıkla vergi, sigorta borçları, ayrıca diğer ekonomik sorunları tartışmak ve çözüm yollarını ortaya koymak” için, Eski Belediye Pazarı’nda toplantı yapacak. (19.30) 

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Uluslararası IV. Patates Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak.  Yer: Beyarmudu Stadyumu (20.00)

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, TVF PRO 2014 2. Zafer Kupası Töreni’ne katılacak.  Lefkoşa Beach Volley Arena (21.00)

Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına, Günkut Ajans organizatörlüğünde, “17. Bay Kuzey Kıbrıs” ve “28. Miss Kuzey Kıbrıs” güzellik yarışmaları gerçekleştirilecek. Yer: Lefkoşa Golden Tulıp Otel (21.30)