KOÇ

KOÇ KADINI

Yatakta konuşkan ve hatta esprilidir. Çoğunlukla kendi hazzını ön planda tutar ve yönetimi elden bırakmak istemez.

KOÇ ERKEĞİ

Son derece ateşlidir. Yatakta kendine aşırı güvenir, farklı deneyimlere açıktır. Zaman zaman onu biraz aceleci bulabilirsiniz!

 

BOĞA

BOĞA KADINI

Sadık ve tek eşli bir partnerdir. Kendisine dokunulmasına bayılır. Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız birleşmeniz o kadar tutkulu olacaktır.

BOĞA ERKEĞİ

Yatakta güçlü olduğunu hissettirmeye bayılır. Sözleri ve komutlarıyla iplerin kendi elinde olduğunu hissettirir.

 

İKİZLER

İKİZLER KADINI

Yatakta flört oyunlarına bayılır! Her seferinde başka biriyle oluyormuşsunuz hissi yaşatır. Ancak kendisi üzerinde kontrol kurulmasını pek sevmez. Hazza ulaşmak için onu özgür bırakmalısınız.

İKİZLER ERKEĞİ

Tek gecelik ilişkilere yatkındır. Aynı zamanda birden çok şeyle ilgilenebilme potansiyeline sahip olduğundan size farklı deneyimler yaşatabilir.

 

YENGEÇ

YENGEÇ KADINI

Romantik sözlerle başlayıp kendisini arzuladığınızı dile getiren cümlelerle devam ederek onu deliye çevirebilirsiniz! Duyguları ne kadar yoğun olursa seks hayatı da o denli hareketli olur.

YENGEÇ ERKEĞİ

Basit cinsel maceralar hiç ona geri değil! Aşk ve alışkanlıkları onun için seksin ayrılmaz bir parçası.  Kırılgan olduğunu unutmayın ve yatakta çok fazla yönlendirmeye kalkmayın!

 

ASLAN

ASLAN KADINI

Cinsel istekliliğini göstermekten ve ilk adımı atmaktan hiç çekinmez. Doğası gereği iplerin her zaman elinde olmasını ister.

ASLAN ERKEĞİ

Aşk oyunlarında gerçek bir ustadır. Ne istediğini çok iyi bilir ve elde etmekte pek zorlanmaz. Zaten bir girişimden sonra 'hayır” yanıtını aldıysa o insandan hemen uzaklaşır.

 

BAŞAK

BAŞAK KADINI

Soğuk ve mesafeliymiş gibi görünse de yatakta oldukça aktiftir. Mükemmelliyetçi bir yapıya sahip olduğu için ani maceralardan hoşlanmayabilir.

BAŞAK ERKEĞİ

Tek eşliliği tercih eder. Güzel kokulu kadınlara karşı koyamaz. Ufak detaylar onun uyarılmasında büyük rol oynayabilir.

 

TERAZİ

TERAZİ KADINI

Sekse düşkün olsa da birlikte olacağı kişiyi öncesinde iyi tanımak ve güvenmek ister. Estetik duygusu çok gelişmiş olduğundan atletik vücutlu erkeklerden hoşlanır.

TERAZİ ERKEĞİ

Yatakta yönetmeyi seven kadınlara bayılır. Estetik duygusu gelişmiştir. Sıra dışı iç çamaşırlarla baştan çıkartabilirsiniz.

 

AKREP

AKREP KADINI

Akrep kadınına göre cinsellik olmadan aşk olamaz. Son derece tutkuludur. Cinsel gücü yüksek olduğundan partnerinde de bu özelliği arar.

AKREP ERKEĞİ

Seks onun için hayatın olmazsa olmaz bir parçasıdır. Cinsel çekiciliği yüksektir. Bolca fantezi kurar ve bunları partneriyle paylaşır. Her an her yerde uyarılabilir.

 

YAY

YAY KADINI

Sekste macerayı sever! İstenildiğini bilmek onu en çok tahrik eden şeydir. Kulağına fısıldayacağız davetler onu harekete geçirmek için yeterlidir.

YAY ERKEĞİ

Farklı insanlarda farklı güzellikler bulabileceğinden tek bir kişiye bağlanması zordur. Farklı deneyimlere açıktır, seks sırasında konuşmanız onu tahrik edecektir.

 

OĞLAK

OĞLAK KADINI

Cinsellikte baskın rolü üstlenmekten hoşlanır. İstendiğini hissetmek onu tahrik eder.

OĞLAK ERKEĞİ

Düzenli cinsel yaşamdan hoşlanır. Ne kadar tutkulu olursa olsun her zaman tek eşliliği tercih eder.

 

KOVA

KOVA KADINI

Sekste ilk adımı atmaktan hiç çekinmez. Partnerinin isteklerine karşı duyarlıdır.

KOVA ERKEĞİ

Seks onun için bir ihtiyaç... Yatakta özgürlüğüne düşkün bu erkeğin tek bir eşe sadık kalması oldukça zor.

 

BALIK

BALIK KADINI

Gizemli görünüşüyle karşı cinsin ilgisini kolayca çeker. Empati duygusu gelişmiştir ve kendisi istesiz olsa bile “hayır” demez.

BALIK ERKEĞİ

Yatakta duygusal paylaşımlara önem verir. Fantezi dünyası oldukça gelişmiştir. Ayak fetişizmine en çok Balık erkeklerinde rastlanır.