5 Ağustos Günlük Burç Yorumları..

bugün günlük burç yorumunuzda neler var? Terazilerin iletişimleri bugün yoğun olacak.. Koçların keyfi biraz kaçacak.. Akrepler yeteneklerinin üzerine gidecek..5 Ağustos Günlük Burç yorumları ve ayrıntılar 



Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Güne başlarken keyfiniz pek yerinde olmayabilir. Ancak ilerleyen saatlerde daha maceracı ve iyimser olacaksınız. Zekanızı ve bilginizi arttıracak konulara ilgi duyabilirsiniz. Otorite figürleriyle tartışma eğilimindesiniz. Konuşmalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Size daha fazla tanınma getirecek uğraşlar içerisinde olabilirsiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

İş ve finans konularında hareketliliğe hazırlıklı olun. Özellikle günün ikinci yarısı çözüm odaklı ve esnek olmanız gerekebilir. İşe dair sorumluluklarınız sizi biraz bunaltabilir. Ancak mücadeleci yapınızla üstesinden geleceksiniz. Finansla ilgili alanlarda kendinize yeni danışmanlar bulmanız gerekebilir. Daha araştırmacı olmalısınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün karşıtlıklar konuları bir hayli hareketli gözüküyor. Anlık tepkileriniz ilişkilerinizde zorluk yaşamanıza neden olabilir. Daha özenli olmanız gereken durumlar var. Enerjinizi denge ve uyum konularına yöneltmeniz gerekebilir. İşe dair anlaşma ve sözleşmelerde meseleleri kişisel hale getirmemeye dikkat edin.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

İş ve işe dair sorumluklarınız öne çıkıyor. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde biraz mesafeli ve kontrollü olmanızda fayda var. Bugün iş programınız epey yoğun olabilir. Bu yorucu tempo yüzünden sağlık konuları öne çıkabilir. Stres ve yorgunluğa karşı mutlaka önlem almalı, kendinize özen göstermelisiniz.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren daha keyifli koşullar oluşacak. İşe dair yaratıcı fikirleriniz ilgi görebilir. Yalnız iddialı fikirlerinizi hayata geçirmeden önce risk analizi yapmanızda fayda var. Para konularında daha kontrollü davranmalısınız. Akşam vakti hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Güne başlarken bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili ufak gecikmeler, aksaklıklar meydana gelebilir. Merak etmeyin, öğleden sonra işleriniz normal akışında ilerleyecek. Yalnız ilerleyen saatlerde ailevi konular daha öncelikli hale gelebilir. Verdiğiniz tepkiler biraz aşırı olabilir. Duygusal açıdan daha kontrollü olmalısınız.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Sakin başlayıp hareketli bitecek bir güne hazırlıklı olun. Daha ne olduğunu anlayamadan yoğun bir iletişim trafiğine kapılacaksınız. Zekanızı gösterebileceğiniz fırsatlar çıkabilir. İleri görüşlülüğünüz sayesinde ticari alanlarda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan paylaşımlarınız artıyor.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugün yeteneklerinizi geliştirmeye odaklı olabilirsiniz. İşe dair eğitim ve seminerler açısından uygun fırsatlar çıkabilir. Hem maddi hem de zaman açısından imkanlarınızı zorlayıp katılımda bulunacaksınız. Tavrınız yakın çevreniz tarafından destek görebilir. Bazı yatırımlarınız için harcamada bulunmanız gerekebilir.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Kişisel hassasiyetlerinizin öne çıktığı bir gününüzdesiniz. İsteklerinizi daha fazla ertelemek istemeyeceksiniz. Günün ilerleyen saatleri kararlılığınızı olumlu yönde etkileyecek. Değişim ve yenilenme temaları ağırlık kazanıyor. Sağlık konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Doktorunuzun tavsiyelerini dikkate almalısınız.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugün gizlilik konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Sizden saklanan konuları açığa çıkarma çabasına girebilirsiniz. Araştırmacı ve meraklı yönlerinize kendinizi kaptıracaksınız. Tabi bu yönleriniz gizli düşmanlarınızı bir hayli tedirgin edebilir. Ancak sizin için rakiplerinizden ziyade etrafınızdaki sisli havayı dağıtmak daha önemli gözüküyor.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

İş konularında öğleden sonra yoğun bir trafiğiniz olabilir. Akşam vakti işle ilgili bir davete katılmanız gerekebilir. Burada işten yana size destek olabilecek yeni insanlarla tanışacaksınız. Projelerinizden bahsetmek için uygun bir ortam oluşabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Gün içinde işten gelen paralar konusunda olumlu gelişmeler olabilir.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

İş ve mesleki sorumluluklar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Başarı isteğiniz kuvvetleniyor. Üstlerinizle olan iletişiminiz günün ilerleyen saatleri daha iyi olacak. Akşam saatleri aileyle ilgili meseleler öne çıkabilir. Aile büyüklerinizle özellikle annenize karşı daha anlayışlı olmaya ve esprili bir dil kullanmaya dikkat edin.