31 Ağustos 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU ( 21 Mart – 20 Nisan )

AŞK: Mizahı yaklaşımlarınız partnerinizin hoşuna gidiyor ve onu güldürebiliyorsunuz. Bu neşeli halinizle dikkat edin çünkü başkalarının da ilgisini çekmeye başladınız. Onu kıskandırmayın. PARA: Gün boyu aklınızdan geçen araba ve bol para kazanma lüksüne sahip olmak. Gayret ederseniz arzularınıza kavuşacaksınız. SAĞLIK: Başınızla ilgili sorunlarınızı aşacaksınız ama elinizde veya ayaklarınızda ufak kazalar sonucu yanık olabilir. Sıcak içeceklere dikkat edin.

BOĞA BURCU ( 21 Nisan – 21 Mayıs )

AŞK: Şüpheciliğiniz ve duygusallığınız aynı anda yürümez. Partnerinizi huzursuz etmeme adına açık konuşarak sorularınızın cevabını net alabilirsiniz. Bu olaylar sizi birbirinizden uzaklaştırabilir. PARA: Para ve şöhreti aynı anda isteyerek azimle çalışmanız harika. Mali durumunuzu düzelttiniz diye olmayacak şeylere gönül kapınızı açmayın. SAĞLIK: Sakin yaşamayı amaçlıyorsunuz. Yaptığınız doğa gezileri bu duygularınızı tetikliyor.

İKİZLER BURCU ( 22 Mayis – 21 Haziran )

AŞK: Karşınızdaki kişiye sadık olmanızdan dolayı, özverinizi göstererek ona aşkınızı en iyi şekilde belirtiyorsunuz. Bugün aşk sorunlarını bir kenara bırakarak onunla yeniden tanışmış gibisiniz. PARA: Bazı değerlerinizi gözden geçirin. Tehlikeye atmamanız gereken paranız var. Sizler bu birikimi çok zor elde ettiniz. Dikkatle yatırım yapın. SAĞLIK: Bugün yakın bir dostunuza kırılarak gün boyu sinirli olacaksınız ama aklınız karışık.

YENGEÇ BURCU ( 22 Haziran – 23 Temmuz )

AŞK: Her güzelin bir kusuru vardır felsefesini kullanmak yerine sürekli partnerinizi eleştiri oklarına hedef seçiyorsunuz. Aşkta şansınızı zorluyorsunuz. Onun sabrını taşırma yerine gönlünü almaya çalışmalısınız. PARA: İş yerinizde çok fazla gergin oluşunuz gözlerden kaçmıyor. Mutsuz bir güne merhaba der gibisiniz. Banka işlemlerinde sorunlar çıkabilir. SAĞLIK: Uyku ve yeme düzeninizi disipline etmeniz gerek. Kendinize dikkat etmiyorsunuz.

ASLAN BURCU ( 24 Temmuz – 21 Ağustos )

AŞK: Duyguların temsilcisi sizler bugün yine ilişkinizde harikalar yaratıyorsunuz. İçtenliğiniz onu size daha fazla yakınlaştırıyor. Bu halinizi asla terk etmeyin mutlu sona yaklaşmak üzeresiniz. PARA: Bugün sizler başkalarından yardım bekliyor gibisiniz ama mali sorunlarla bir hayli boğuştuğunuzu gören yakınlarınızdan yardım alamıyorsunuz. SAĞLIK: İçinizde bazı sıkıntılar oluşuyor bu sizde heyecan yaratınca kalp atışlarınız düzensizleşiyor.

BAŞAK BURCU ( 22 Ağustos – 23 Eylül )

AŞK: Bugün aşk konusunda çekingen ve gergin oluşunuz partnerinizi şaşırtıyor. Biraz toparlanıp öz güveninizi arttırmalısınız. Sevdiğiniz kişi ile aranızdaki özel konuları başkalarına açmayın. PARA: Elinize geçen bir para üzerinde gün boyu düşünüp duracaksınız. Bu paranın size yetersiz gelmesinden dolayı yatırımlarınız aksayacak. SAĞLIK: Ağzınızda tat yokmuş hissediyorsunuz. Damağınızda ufak sivilceler oluşabilir.

TERAZİ BURCU ( 24 Eylül – 23 Ekim )

AŞK: Bugün hiçbir şeye özen göstermediğiniz gibi partnerinizi de kırıyorsunuz. Onun aklından ilk geçen ise vefasız olduğunuz. Kendinize bu sözü söyletmeyin ve sevginizi perçinleştirin. PARA: İş arkadaşlarınıza özen göstererek taktir ediliyorsunuz ama aynı performansı başkalarına harcamıyorsunuz. Para konusunda kimseden akıl almayı denemeyin. SAĞLIK: Genetik bazı hastalıklarınız olması canınızı sıkıyor. Doktorunuzu bugün ziyaret edin.

AKREP BURCU ( 24 Ekim – 23 Kasım )

AŞK: Günlük yaşamınızdaki enerjiyi partnerinize yansıtarak onu da hemen harekete geçirmeyi biliyorsunuz. Bugün gün boyu onunla çocuklar gibi koşup duracaksınız. PARA: İş ilişkilerinizde oldukça durgunsunuz. Dürüstlüğün sembolünü oldunuz. Beklediğiniz bir para bugün hesabınıza geçebilir. SAĞLIK: Aslında sağlık açısından ilk bakışta bir sorun görünmüyor ama kendinizi çok fazla dinleyerek sorun yakalamaya çalışıyorsunuz.

YAY BURCU ( 24 Kasım – 22 Aralık )

AŞK: Hangi yöne başınızı çevirirseniz çevirin sonuç yine partnerinize çıkacaktır. Onu çok sevmenize rağmen bugün bazı çevre baskıları sebebi ile ayrılık kararı verebilirsiniz. PARA: Yaşadığınız hayal kırıklığı nedeniyle elinizi eteğinizi herkesten çekmek yerine çivi çiviyi söker misali güçlü olmalısınız. SAĞLIK: Hep içinizde bazı karamsarlıklar barındırıyorsunuz. Bu durum sizi gergin ve agresif yapıyor. Yaşadığınız olmsuzlukları unutmalısınız.

OĞLAK BURCU ( 23 Aralık – 20 Ocak )

AŞK: İhanet korkunuz sadece kuruntudan ibaret. Partnerinize hak etmediği hakaretleri sarf etmeyin. Gerçeklerle yüzleşince utanç duygularınız kabaracaktır. PARA: Mali işlerinizle ilgili başkalarını görevlendirerek kendinize zaman ayırıyorsunuz. Oysa sizleri çok önemli işlerin beklediğini bilmelisiniz. SAĞLIK: Sağlıklı ve zinde bir gün yaşayacaksınız. Yüz ifadeniz bile dinlenmiş görünüyor. Sabah kalkar kalmaz spor yapmaya başlayacaksınız.

KOVA BURCU ( 21 Ocak – 19 Şubat )

AŞK: Yaşam tarzınızdaki huzursuzluğunuz kurduğunuz dengeleri bir anda yok edebilir. Sevgilinize asla yalan konuşmayın. Size güven duyguları sarsılacak olursa geri dönüşü olmayabilir. PARA: Özellikle finansal konularda çok yetenekli olmanız sebebi ile birileri sizden fikir alabilir. Tabi bencil olmamalısınız. Aklınıza ihtiyaçları var. SAĞLIK: Uyku düzeninizi bozdunuz. İkilem içinde kalmadan ya siyah ya beyaz deyin olup bitsin.

BALIK BURCU ( 20 Şubat – 20 Mart )

AŞK: İçinizden geçenleri ona anlatmak ve bir çıkar yol sağlamak istiyorsunuz. Onu kırdığınız için ilk adımı siz atmalısınız. Sevgiliniz halen sizi seviyor ve düşünüyor. PARA: Birikiminiz olmasına rağmen kendinizi güven altında görmüyorsunuz. Hep daha fazlasını hayal ediyorsunuz. SAĞLIK: Bugün sık sık bademciklerinizle ilgili şikayet ediyor ama soğuk içeceklerden ödün vermiyorsunuz. Sıcak içecekleri tercih edin.