Tüm Akıllı Telefonlar İçin Tek Bir Saat!
Dünyaca ünlü üretici markalarının akıllı telefon rekabeti giyilebilir teknolojilere kaydı. Artık her akıllı cihaz için ayrı ayrı akıllı saat almaya gerek yok!


Bir zamanlar akıllı teknoloji denince ilk akla gelen cihazlardan biri dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar olurdu. Büyük ekranlı telefonların Phablet adıyla kendine yeni bir pazar açmasının ardından gelen akıllı saat modelleri, dünyaca ünlü markaların rekabet zincirine bir halka daha ekledi.

Bildiğiniz üzere her akıllı cihaz üreticisi, kendi akıllı saatlerini alsınlar diye özel bir şifreleme sistemi ve uyumluluk politikası koyuyor. İşte böyle bir zorundalık içine girmek istemiyor ve hem Apple iPhone’da hem de Android’li akıllı telefon modellerinde aynı akıllı saati kullanmak istiyorsanız, sizin için Quadro’nun yeni ürününü detaylandıralım.

Geçtiğimiz gün duyurusu gerçekleştirilen Quadro Smart Watch S88, Android, iOS veya Windows Phone diye ayrım yapmıyor. sağlık ve spor uygulamalarının, hesap makinesinin, 1.54 inç büyüklüğünde dokunmatik ekranın, G-Sensor, FM Radyo, Pedometre, Arama, Rehber, SMS, Müzik, hava durumu ve sosyal medya uygulamalarının eşzamanlı olarak kullanılabilmesine imkan tanıyan Smart Watch S88’in önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği biliniyor.