Apple'dan Yeni Güncelleme

Apple, Yosemite'deki hataların kökünü kazımaya niyetli.
Apple, OS X Yosemite'nin 10.10.2 sürümündeki yeni güncellemesi üstünde çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Daha geçen hafta 5. beta sürümünü geliştiriciler için yayınlayan Cupertino'lu şirket arayı fazla açmadan 6. betayı da gelişticilerle paylaştı.

14C106a yapı numarasına sahip olan 10.10.2 6. beta Mac App Store veya Geliştirici Merkezi'nden indirilebilir. Sürüm notlarına bakarsak Apple bir kez daha geliştiricilerden WiFi bağlantısı üstüne odaklanmalarını istiyor. WiFi dışında posta, Bluetooth ve VoiceOver da notlarda vurgulunan diğer noktalar.

Yosemite çıktığından beridir kullanıcılar WiFi performansından şikayetçi oldu. Daha önce yayınlanan güncellemede WiFi'nin düzeltilmesi bekleniyordu, fakat istenilen olmadı. Ancak Apple bu sefer oldukça kararlı gözüküyor. Umarım 10.10.2'le birlikte WiFi sorunu çözülür.

Diğer yandan Apple ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son olarak Çinli iFanr sitesi 12 inç'lik MacBook Air'a ait sızıntı fotoğraflar yayınladı. Yeni MacBook Air modelinin en büyük özelliği oldukça ince olması ve yeni soğutma tasarımına sahip olması. Raporlananlara göre 12 inç'lik Macbook Air fansız soğutma sistemi bulunuyor.