Amerika'nın Ohio eyaletinde geçen yaz verilen partide 16 yaşındaki bir kıza  eden ve bunu videoya kaydedip sosyal paylaşım sitelerine atan 2 genç, hakim karşısına çıktı.

16 yaşındaki bir kıza  eden ve bunu videoya kaydedip sosyal paylaşım sitelerine atan Trent Mays (16) ve Malik Richmond'un (17) mahkemesi gerçekleştirildi. Savcı Marianne Hemmeter, yargıçtan sert bir ceza verilmesini isteyerek, 'Onlar bu olayı gerçekleştirirken kesinlikle kurbana acımadı' dedi. 

Mays ve Richmond'un aileleri ise, avukatları savunmayı gerçekleştirirken hıçkırarak ağladı. Ohio Futbol Kulübü'nde oynayan Mays ve Richmond da, Mahkeme Başkanı Thomas Lipps kararını açıklarken hüngür hüngür ağladı. Yargıç, ikilinin hareketlerini saygısızca ve çirkince olarak ifade etti. Richmond'un babası karar sonrası dizlerinin üzerine çökerken, Richmond'un avukatı da karar sonrası şok olduğunu ifade etti.


2 genç, 1 yıl boyunca Tutuklu Çocuklar Merkezi'nde kontrol altında tutulacak ve merkezde hizmet verecek. Ayrıca hakim, bu sürenin 21 yaşına kadar devam edebileceğini ifade etti. 

Mays'ın, olay sonrası görüntüleri yayınladığı için de ek bir ceza almakla karşı karşıya olduğu bildirildi. Mays'in tutukluluk süresinin 2 yıl fazla olabileceği ifade edildi.