Survivor yarışmasında bir bilinmeyen daha ortaya çıktı. 3T lakaplı Taner Tolga Tarlacı, Nihat Doğan'la beraber kazandıkları ödül oyunu sonrasında otelde iki fransız kadınla birlikte olduklarını Twitter'dan açıkladı.


Survivor yarışmasında ödül kazandıklarında Nihat Doğan'la otele gittiklerini ve otelde Fransız iki kadınla beraber olduklarını belirtti.

 

İşte Taner'in attığı o tweetler:



"Survıvorda sexs yapıyormuydunuz? Açtık yapamıyorduk fakat ödül kazandığımızda oteldeydik Nihatlan 2 fransız hatun ayarlayıp götürmüştük yeah..Nihat Doğan beni yalanlamış olabilir ama yaşadıklarımız gerçekti yani fransız kızlarla otel odasında birşeyler yaşadık bize hatıra kaldı.."



Survivor Taner’in bu iddiasını Nihat Doğan’dan çok sert yanıt geldi. Nihat Doğan "Doktor kendi halinde bırakın demiş başkan. Bundaki aklı tavuğa taksak yemin ederim hayat boyu kümesini bulamaz" dedi.



Her zaman adından söz ettirmeyi başaran Survivor Taner’in bu açıklaması Nihat Doğan tarafından yalanlansa da Acun Ilıcalı’nın bu ilginç iddia karşısında ne söyleyeceği merak ediliyor