İngiltere'de ilginç bir araştırma yapıldı. Buna göre telefonun ve internetin hayatımıza ne kadar girdiği araştırılırken, ortaya oldukça ilginç sonuçlar çıktı. 

Partneriyle sevişişmeye başladıktan sonra telefonuna gelen bir çağrı veya mesajı okuyan kadınların oranı yüzde 62 gibi oldukça yüksek bir oran çıkması bilimadamlarını bile şaşırtı. Erkeklerin de kadınlara oranla az olsa bile yüzde 48'i, başladıktan sonra gelen mesaj için sevişmeye ara verip telefonuna baktığı ortaya çıktı. 

Yine aynı şekilde çiftlerin büyük bölümünün de sevişme aralarında hemen ellerine aldıkları telefonla ilgilenip yeni sevişmeye geçmek için hazırlandıkları da ortaya çıktı. 

18 yaş ve üstü insanlar arasında yapılan araştırmada günde erkeklerin 2.5 saat, kadınların da 1.5 saat telefonlarından internete bağlandıkları ve bu şekilde vakit geçirdikleri ortaya çıktı. 

Katılımcıların yüzde 36'sı, yatak odasında sevişme sırasında da dahil olmak üzere partnerinin telefonla konuşmasına müsade ediyor. 

Ortaya çıkan sonuçları değerlendiren İngiliz Bilimadamları, bütün çiftlere yatak odasının kapısında cep telefonlarını bırakmalarını ve mutlaka sessize almalarını tavsiye ediyor.