Harika bir seks hayatı mı hayal ediyorsunuz? Aşağıdaki 6 öneri ile harika bir sekse giden yola mükemmel bir ön sevişme ile başlayın!

Nasıl görünüyorsunuz?
Unutmayın, görsellik insan doğasının bir parçasıdır. Eğer erkeğinizin aklını başından almak ve uzun birön sevişme hayal ediyorsanız, görünümünüze dikkat edin. Ön sevişme çiftler arasında cinsel uyumluğu artırır.

Kötü konuşun!
Ön sevişme sırasında erkeğinize söyleyeceğiniz kötü sözler onu baştan çıkaracaktır. Birçok insana göre, kötü sözler söylemek onları kötü gösterecekmiş gibi düşünür. Aksine şimdi terbiyesiz ve kötü olmanın tam zamanı! Cinsel ilişki sırasında neler yaşamak istiyorsanız, partneriniz sizi küçük öpücüklere boğarken bunlardan bahsedin.

İyi öpüşün!
Birçoklarına göre öpüşme ön sevişme sırasında sıkıcı bir teknik gibi görünür. Fakat kesinlikle böyle değildir! Doğru şekilde yapıldığı takdirde, inanılmaz derecede seksi olabilir. Erkeğinizi baştan çıkarmayı planlıyorsanız, o sizi öpmeden önce derin ve ateşli bir öpücükle işe başlayabilirsiniz.

İşte iyi öpüşme teknileri…

Erkeğinizin alt ya da üst dudağını dudaklarınız arasında sıkıştırın.
Çok ileri gitmeden dudaklarını ısırın.
Dudaklarından sonra kulakşarını, boynunu ve vücudunun diğer kısımlarını da öpmeyi unutmayın.

Ellerinizi kullanın!
Ön sevişme sırasında erkeğinizi öperken aynı anda elleriniz de çalışsın. Onun cinsel organı üzerinde ellerinizi dolaştırın. Bu teknik kadar erkekleri heyecanlandıracak ve ön sevişmeden zevk aldıracak başka birşey de yoktur.

Masaj yapın!
Erkekleri ön sevişmede baştan çıkaran narin kadın dokunuşlarıdır. Birbirinizi öperken erkeğinizin kafasının üzerinde tırnaklarınızı gezdirin veya saçları ile oynayın.

Oral!
Gerçekten ön sevişmeden hoşlanmasını ve memnun kalmasını istiyorsanız, onun memnun etmenin bir diğer yoluda oral sekstir.