Eğer Facebook arkadaşlarınıza gösteremediğiniz bir sevgiliniz yoksa Brezilya'da bir site buna çözüm bulmuş. Site 40 dolara kız arkadaş ayarlıyor. Eski sevgili ise 20 dolara kiralanabiliyor

 İlişki durumu Facebook hayatımıza girdikten sonra daha önemli hale geldi. Facebook listesine eklenen arkadaşkarınızın sizi "ilişkisi yok" olarak görmesini istemiyorsanız sahte kız arkadaş kiralayabilirsiniz. Bu iş için Brezilya'da bir site harekete geçti. Facebook arkadaşlarınıza hava atmak için bu site aracılığı ile kız arkadaş kiralayıp "yalnız" kalmaktan kurtulabilirsiniz.

Sitenin faaliyeti sadece sanal kız arkadaş bulmak değil, aynı zamanda Facebook duvarına yorum yazıyor, kız arkadaş fotoğrafı hizmeti de veriyor. Site "arkadaşlarınızı etkileyin" ve "kadınlarla güven kazanın" sloganlarıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Kız arkadaş kiralaması 3 günden 30 güne kadar olabiliyor. Eğer eski kız arkadaşınızı arkadaşlarınıza göstermek istiyorsanız 20 doları gözden çıkarmanız lazım. Site hizmetlerinni amacını açıklarken şu ifadelere yer veriyor: "Bazı insanlar eski kız arkadaşlarını kıskandırmak için sahte kız arkadaşlara ihtiyaç duyabilir. İlişki bozulduktan sonra eski erkek arkadaş diğer insanlarla da kendini iyi hissettiğini göstermek ister."

Russia Today'in internet sitesinde yer alan habere göre sitenin tarifeleri ise şu şekilde: En pahalı tarife 99 dolarla 30 günlük sanal kız arkadaş ve 30 yorum. Bu tarifeye statü güncellemesi ve fotoğraf dahil. Yedi günlük sevgili için 40 dolar gerekli. Buna da 10 yorum, statü güncellemesi ve fotoğraf dahil. Yedi günlük eski kız arkadaş tarifesi ise 20 dolar. Bunun duvara yorumu ise 5'le sınırlandırılmış. En ucuz tarife ise 10 dolarla bir kız tarafından profilinize 3 yorum yazılması.

Site sadece erkekelre hizmet veriyor. Sadece kız arkadaş ayarlıyor, erkek arkadaş ayarlamıyor.