HIRSIZLIK ZANLILARI  YAKALANDI

Elicos Anthoy Liatsos (E-84) Girne’deki ofisinde,  43 yaşındaki Ahmet Yıldız da Acapulco Otel lobisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis bülteninden derlenen bilgilere göre, Gazimağusa’da uyuşturucu şüphesiyle durdurulmak istenen ve 3 arabaya çarparak kaçan 2 zanlı da tutuklandı.

24 yaşındaki E.G, LY 869 plakalı aracıyla durdurulmak istenmiş ve 3 polis aracına çarparak kaçmıştı.

Bültene göre polis, LY 869 plakalı aracı takip ederek durdurdu ve E.G ile yanındaki 22 yaşındaki A.A’yı tutukladı.

Polis takibi sırasında arabadan atılan iki paket ve kağıt içerisinde yaklaşık 4, ayrıca araç içerisinde 3 gram uyuşturucu madde  ile uyuşturucu olduğuna inanılan yarım içilmiş sigara ve uyuşturucu tartımında kullanılan 1 hassas terazi bulunduğu da kaydedildi.

ASKERİ YASAK BÖLGEYİ İHLAL ETTİLER

Öte yandan, aleyhinde yurt dışına çıkış yasağı olan ve 2004 yılında Beyarmudu bölgesinden 1. derecede askeri yasak bölgeyi ihlal edip kanunsuz yollardan Güney Kıbrıs’a geçen M.A’nın (E-44) dün saat 17.00 sıralarında Akıncılar köyünde 1.dereceden askeri yasak bölgeyi ihlal ederek kanunsuz yollardan KKTC’ye giriş yaptığı tespit edildi.

M. A. tutuklanırken olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.

DAMACANA ZANLISI YAKALANDI

Bu arada, Ernova Tic.Ltd. Şirketi’nde çalışırken Hediyem Su isimli şirketten aldığı 752 damacanın 24 bin 528 TL tutarındaki gelirini şirkete vermeyerek çalan 35 yaşındaki R.Ş. yakalandı.

Ayrıca, Akdoğan Özgürlük Stadyumu’nda maç sırasında hakem odasına girerek Hüda Avşaroğlu'na ait çantada bulunan kontak anahtarını aldıktan sonra park halinde bulunan araçtan 130 TL nakit para, güneş gözlüğü ve kol saati ile futbolcu soyunma odasından Doğan Yıldız’a ait çanta içerisinden 25 TL nakit para çalan 24 yaşındaki U.S. de tutuklandı.