Evlendiği kız bakire çıkmayınca çılgına dönen damat, eşinin nişanlı ablasına tecavüz etti!

 

ŞANLIURFA’da meydana gelen olayda 25 yaşındaki Mahmut U., görücü usulüyle karşı köyde yaşayan 17 yaşındaki Remziye U. İle evlendi. Düzenlenen düğün töreninin ardından çift gerdeğe girdi. İlerleyen saatlerde kolundan sürüklediği gelini baba evine geri götüren damat Mahmut U., gelinin bakire çıkmadığını söyleyerek kayınpederi Cezmi C . ile tartıştı. 

Silahla kaçırdı! 

Tartışmanın alevlenmesi üzerine yanında taşıdığı ruhsatsız silahıyla çevreye ateş açan damat, gelin Remziye U.’nun 19 yaşındaki nişanlı ablası Fatma C.,yi kaçırdı. Genç kızı kasabadaki bir arkadaşının evine götüren Mahmut U., abla Fatma C.’ye şiddet uyguladı. 

Ablaya tecavüz etti! 

Genç kızın, “Nişanlıyım ne olur yapma” diye yalvarmasına rağmen ırzına geçen Mahmut U., işini bitirdikten sonra Fatma C.’yi alarak yeniden kayınpederinin evine döndü. “Al bu kızın da artık bakire değil” diyen Mahmut U., bölgeden uzaklaştı. Aile yaşadıkları korkunç olayın ardından durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Güvenlik güçleri, evlendiği kızın ablasına tecavüz eden Mahmut U.,’nun yakalanabilmesi için çalışma başlattı.