KOÇ

27 Mart’taki dolunay, bu yılın en güçlülerinden.

Biraz da bu sebepten; hayat arkadaşınız, iş yerinden ortağınız ya da yakın bir arkadaşınızdan hiç beklemediğiniz davranışlar görebilirsiniz. 27 Mart’tan beş gün önce ya da sonra doğanlar dolunayı daha da güçlü hissedeceğinden hayata karşı gardlarını almalarında fayda var.

 

BOĞA

Sağlığınıza dikkat edin

27 Mart’taki dolunayla birlikte hafta ortasında iş yerinizde tansiyon yükselebilir. Özellikle bu dönemde bitirilmesi gereken bir proje varsa, temkinli olun. 

Pek çok beklenmedik pürüz çıkabilir. Aynı zamanda sağlığınıza da dikkat edin. Çünkü tüm gücünüzü size sunulan işlere vermeniz gerekebilir. Sinirlerinizi yatıştıracak ve sizi zinde tutacak takviyeler almanız yararlı olabilir.

İKİZLER

Aşk hayatında sürpriz! var

Yılın en kuvvetli dolunaylarından birine hazır olun. Dolunay, ikizler burcunun aşk hayatında etkili olacak. 

Eğer biriyle birlikteyseniz 27 Mart’ın öncesi ya da sonrasındaki dört gün içinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Bunlar beklenmedik hamilelik gibi kötü sürprizler de olabilir, dikkat edin!

 

YENGEÇ

Aileniziniz size ihtiyacı olabilir

27 Mart’taki dolunayla birlikte ev ya da aileyle ilgili stres yaratan haberler alabilirsiniz. Bu yüzden şehir dışına çıkmamaya özen gösterin. Çünkü partneriniz ne yazık ki size bu kez pek yardımcı olamayacak. Bir aile büyüğünüz sizden önemli bir yardım isteyebilir. Mutlaka ilgilenin, pişman olmayacaksınız.

ASLAN

İş gezisini erteleyin

Her ne kadar 27 Mart’taki dolunay çok güçlü etkilere sahip olsa da, siz her şeyi kontrol altında tutabilmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. 

Ve işler yolunda gidecek. Yine de eğer bir iş gezisine çıkmayı planlıyorsanız, ertelemenizde fayda var.

Çünkü yapılması gereken işler konusunda ortağınız biraz zayıf kalabilir.

 

BAŞAK

Zam için biraz bekleyin 

Şu sıralar aklınız hep parada olabilir. Ama 27 Mart’taki dolunay yüzünden işler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir. 

Eğer zam ya da yeni bir pozisyon beklentisindeyseniz, ümitsizliğe kapılmadan dolunayın geçmesini bekleyin. Çünkü istediğiniz haberleri hemen alamayabilirsiniz.

 

TERAZİ

Sinir bozucu haberlere kulak asmayın

Bu hafta riskli sözler söylemekten kaçının. Çünkü 27 Mart’taki dolunay yüzünden ortam yeterince gergin olacak.

Ayrıca işleri kontrol altında tutabilmek için şehir dışına çıkmamaya özen gösterin.

İş ortağınız ya da sevgilinizden sinir bozucu haberler de alabilirsiniz. Ama kulak asmadan bildiğiniz yolda ilerlemeye devam edin.

 

AKREP

Hiçbir şey imzalamayın

Sizi üzme ihtimali yüksek olan, bilmediğiniz, arka planda devam eden bazı konular, sonunda gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

Ama merak etmeyin, konu her ne kadar sarsıcı olsa da bazı şeyler hakkında daha doğru düşünmenizi sağlayacak. Ayrıca önümüzdeki dönemde Plüton, anlaşma konularında etkili olacağından herhangi bir şey imzalamamanızda fayda var.

 

YAY

Gözünüz çocuklarınızda olsun

Tolere edemeyeceğiniz bir olaydan dolayı, bir arkadaşınızla aranız bozulabilir. 

Dolunayın yaratacağı bu kötü etki, maddi konularda da kendisini gösterebilir. Fazla harcama yapmamaya çalışın. Bu hafta her şey kötü ya da beklemediğiniz şekilde gelişebilir. Bu yüzden eğer çocuklarınız varsa, gözünüzü üzerlerinden sakın ayırmayın. Yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

KOVA

Günün kahramanı siz olabilirsiniz

27 Mart’taki dolunay vesilesiyle, bu hafta sizin için seyahat açısından hiç uygun değil. Eğer patent, markalama ya da telif gibi konularda işlem yapacaksanız, bunu 10 Nisan’daki dolunaya bırakın.

Ardından gelecek işleriniz de aynı şekilde yolunda gidecektir. Eğer medya alanında çalışıyorsanız, son dakikada bir hata fark edeceksiniz. 

Ve günün kahramanı olabilirsiniz!

 

OĞLAK

Kariyer planı ertelenebilir

Bir oğlak burcu olarak, itibarınız her zaman önemli.

Ama 27 Mart’taki dolunayla birlikte gelen kötü haberler profesyonel anlamdaki bazı beklentilerinizi etkileyebilir. Ama merak etmeyin, bu geçici bir durum olacak. Ayrıca ev ya da aileyle ilgili bazı gelişmeler de kariyer planlarınızı ertelemenizi gerektirebilir.

 

BALIK

Her şeyi kontrol edin

Bu hafta çok güçlü bir dolunay var. Bu sebepten para, vergi gibi konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Her şeyi kontrol ettiğinizden emin olun. Gerektiğinde para bulmakta her zaman yaratıcı fikirlere sahip olduğunuzu unutmayın. 
İş konusunda da ortağınızdan beklemediğiniz bir haber almanız mümkün. Temkinli olun.