Hürriyet Gazetesi'nden Nurettin Kurt'un yaptığı habere göre; Resmi nikahlı eşi Gamze Y.’yi internet üzerinden pazarlayan koca F.Y.’nin aynı zamanda evde karısıyla seks yapan müşteri C.K. ile de grup seks yaptığı tespit edildi. Mahkemeye çıkarılan koca ve müşteri tutuklandı. Kimseden şikayetçi olmayan Gamze Y. serbest bırakıldı.

HEM PAZARLIYOR HEM DAHİL OLUYOR
Ankara Emniyeti ile savcılığın yürüttüğü soruşturma dosyasına göre ilginç olay şöyle gelişti:
F.Y. ve Gamze Y. isimli çiftin Keçiören semtindeki evlerine sık, sık erkekler gelip gitmeye başlayınca komşular şüphelendi. Bir süre sonra fuhuş yapıldığından iyice şüphelenen komşular polisi arayarak ihbarda bulundu. Ahlak Büro Amirliği ekipleri bahse konu adresi ve kişileri takibe aldı. Fuhuş yapıldığından emin olan polis, önceki gün eve baskın düzenledi. Polis, baskın sırasında Gamze Y.’nın müşteri C.K. ile para karşılığında seks yaptığını, aynı zamanda evde bulunan koca F.Y.’ninde grup sekse dahil olduğunu tespit etti.

İSTEK ÜZERİNE GRUBA KATILIYORMUŞ

Yapılan tahkikat sırasında koca F.Y.’nin karısı Gamze Y.’yi, internet üzerinden pazarladığı, evlerinde müşterilerle birlikte olmaya zorladığı belirtildi. Olay günü yine koca F.Y.’nin 350 liraya anlaştığı müşteri C.K. ile karısının birlikte olduğunu, müşterinin isteği üzerine kendisinin de aynı anda grup sekse dahil olduğu anlaşıldı.

TUTUKLANDILAR
İfadesine başvurulan Gamze Y. kocasının bulduğu müşterilerle fuhuş yaptığını ve kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Mahkemeye sevk edilen F.Y. ile müşteri C.K. nöbetçi 14. Sulh Ceza Mahkemesi’nce “fuhuşa yapmak, fuhuş için yer temin etmek, fuhuşa aracılık” suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.