2 Mart 2016 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

2 Mart 2016 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken duygusal konularda performans yüksekliği göze çarpıyor. Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak birçok ayrıntı söz konusu olabilir. Gizliliklerin size kazandıracağı hiçbir şey yok unutmayın.

2 Mart 2016 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerle iş birliği içinde olacaksınız. Bugün, kendinizle ilgili yeni projeler üretme çabasındasınız. Partnerinizle ortak çalışmalar yapmak için uygun bir gündesiniz. Onunla paylaşacağınız çok şey var. Fakat sizin değişime olan ihtiyacınız yüzünden, sosyal ilişkilerinizi kendi tarzınıza göre yaşamak istiyorsunuz.

2 Mart 2016 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzler kafanıza takıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sizinle olan beraberliğinde, sosyal statünüze önem veriyor olması, sizi daha da seçici yapabilir. Bugün, günlük yaşamınızda tatmin edici, bir performans gösteriyorsunuz.

2 Mart 2016 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Ay sizin gibi sabit bir burç olan Akrep'te ilerlerken, fikirlerinizde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu. Ele aldığınız konuları sonuna kadar inatla sürdürecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında, size destek verecekler ve siz de olumlu etkileneceksiniz.

2 Mart 2016 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı şeyleri aşma çabası içinde olacaksınız.

2 Mart 2016 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizde dengeli ve yapıcı davranmanıza rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasınız. İsteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

2 Mart 2016 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor ve ilişkilerinize yepyeni bir motivasyon kazandırıyor. Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor.Öfkelerinizi baskı altında tutmayı başardığınız sürece iş motivasyonunuz daha da artacak.Fırsatlarla yüklü bir gün.

2 Mart 2016 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsiniz.Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Ret etme konusunda daha cesur davrandığınız zaman, yaşamınız kolaylaşacak.

2 Mart 2016 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir.. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün, bir çok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisiniz. Arkadaş çevrenizde yanlış telkinlere neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir.

2 Mart 2016 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz.Özellikle kişisel tavırlarınız karşılaşacağınız olaylar üzerinde belirleyici olacak. Enerjinizi yanlış kullanmak istemiyor olmanız yüzünden, zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

2 Mart 2016 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün, yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinizi çekmekte üzerinize yok. Başarınızın desteklenmesini istiyorsunuz.