16 ŞUBAT  2018 GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ

Bu tutulma dünya üzerinde otorite konumundakiler, iklimler gibi alanlarda büyük değişiklikler yaşatabilir. Doğa olayları,  denizlerde fırtınalar, sudan ve havadan gelecek hastalıklar, kimyasallar, toplu zehirlenmeler, deniz kazaları,  ayrıca toplumlar arasında öfkeyle ani olayların çıkmasına neden olabilir. Yalanlar, alkol, yolsuzluklar ,entrikalar gibi konular yaşanabilir. Uzun yıllardır saygınlık kazanmış kişilerin sırları ortaya çıkabilir. Altı ay boyunca bunları yaşayacağız.

KOÇ BURCU (21 Mart 20 Nisan)

Yükselen burcu koç olanlar bu tutulma toplum,  arkadaşlar, gruplar ,destek veren arkadaşlarınız ve yeni projelerinizle ilgili konularda etkili olacak .

BOĞA BURCU (21 Nisan 20Mayıs)

Yükselen burcu boğa olanlar bu tutulma kariyer, prestij , sosyal statü, başarılar ve ilişkilerinizin önemli olacağı konularda etkili olacak.

İKİZLER BURCU (21 Mayıs 21 Haziran)

Yükselen burcu ikizler olanlar   bu tutulma uzak yolculuklar , yurt dışında eğitim, yabancılarla iletişim, kültürle ilgili konularda etkili olacak. Ayrıca bir davanız sonuçlanabilir.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran 22 Temmuz)

Yükselen burcu yengeç olanlar bu tutulmada  yatırımlar, miras , devirle, eşinizden veya  yakınlarınızdan gelebilecek toplu paralarla ilgili gelişmeler olabilir. Kazalara açık bir yapınız olabilir.  Dikkatli olun, sağlıkla ilgili kontrollerinizi aksatmayın.

ASLAN BURCU (23 Temmuz 23 Ağustos)

Yükselen burcu aslan olanlar için bu tutulmada aşk hayatı , iş birlikleri , evlilik , ortaklıklar ve rekabetlerle ilgili alanlarda etkileneceksiniz. Sözleşmelerde dikkatli olun.

BAŞAK BURCU (24  Ağustos   23  Eylül)

Yükselen burcu başak olanlar bu tutulmada iş hayatınızdaki sorumluluklar ,  astlarınızla ilgili ilişkiler, sağlık koşulları ve evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler olacaktır.

TERAZİ BURCU ( 24 Eylül 23 Ekim)

Yükselen burcu terazi olanlar bu tutulma sizi aşk, çocuklar, macera, eğlence ,  yaratıcılık ve hobilerinizle  ilgili alanda etkileyecek. Bu dönemde ilişkilerde ve yeni tanışmalarda şansınız açılabilir.

AKREP BURCU (24 Ekim   22 Kasım) 

Yükselen burcu akrep olanlar bu tutulma aile,  ev,  mülk, ve ebeveynlerle ilgili konularda etkili olacak. Yeni bir mülk alabilir veya taşınabilirsiniz.

YAY BURCU (23 Kasım    21 Aralık)

Yükselen burcu yay olanlar bu tutulma bilgi, iletişim, görüşmeler, kısa seyahatler, araçlarınız, kardeşleriniz ve ilgili konularda etkili olacak . Ayrıca yeni bir araç veya elektronik alet satın alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 Aralık   20 Ocak)

Yükselen burcu oğlak olanlar bu tutulma finans, gelir ve giderleriniz, tasarruflarınız   ve çalışarak kazandığınız paralar konusunda etkili olacak. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

KOVA BURCU (21 Ocak   19 Şubat)

Yükselen burcu kova olanlar bu tutulma sizde büyük olaylar değişimler, bitişler ve başlangıçlarla ilgili etkili olacak. Bu  tutulmada kendinizle ilgili yepyeni değişiklikler için güç hissedeceksiniz.

BALIK BURCU (20 Şubat 20 Mart)

Yükselen burcu balık olanlar bu tutulma gizli eylemler ,  gizli işler, mistik  konular, gizli düşmanlar  ve  sağlığınızla ilgili etkili olacaktır. Beklenmedik rahatsızlıklarınız başlarsa vakit geçirmeden doktora başvurun. Biraz   yalnız kalmaya ve kendiniz kapatmaya meyilli olacaksınız  üzülmeyin ve  moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

SEVGİYLE KALIN , YILDIZLAR YOLUNUZU AYDINLATSIN.

İrtibat için:[email protected].

Facebook : HAKAN CALDIRAN