KOÇ BURCU

Ailenizle ilgili gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Bir süredir beklediğiniz güzel gelişmeler var. Haftanın son çalışma günü ve sizin yüzünüz gülüyor. Bazı Koç burçları yurt dışına veya şehir dışına taşınma sürecinde olabilirler. Bu konularda bazı sıkıntılar yaşanması, uzun süredir yapılan planların yıkılması söz konusu olabilir.

BOĞA BURCU

10 Kasım sizin için her anlamda zorlu bir gün olabilir. Çok fazla konu ile aynı anda ilgilenmek durumunda kalmak sizi bölebilir. İstediğiniz gibi detaylarla ilgilenemeyebilirsiniz. Hayallerinizi zirveye taşıdınız. Kim ne derse desin, aldırmayın. Şans hayallerinizi gerçekleştirmek üzere sizden yana. Güzel gelişmeler olabilir.

İKİZLER BURCU

Maddi anlamda geleceğe yönelik yatırımlar yapabilirsiniz. Gücünüzü göstermek, kendinize güvendiğinizi kanıtlamak arzusunda olabilirsiniz. Birilerine kendinizi saydırmak veya değerinizin anlaşılmasını istemek gibi durumlarınız olabilir. Hayatınızın anlamının değiştiğini, yeni anlamlar kazandığını fark edebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Kendinizi ve yeteneklerinizi ispatlayabilecek potansiyeldesiniz. Yavaş yavaş politik olmayı, hemen ayak dirememeyi öğreneceksiniz. Kariyeriniz konusunda çok yaratıcı girişimleriniz olabilir. Biraz cesaret dışında ihtiyacınız olan bir şey yok. Oturduğunuz yerden gelir elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU

Aslan burcu hislerinizde değişen bir şeyler olabilir. Kendinizden, isteklerinizden, gerçekten mutlu olduğunuzdan emin olamayabilirsiniz. Sizin taze bir kana ihtiyacınız var. Eskiden beri istediğiniz ama bir türlü ilgilenmeye vakit ayıramadığınız bir konuya vakit ayırın. Ailenizle ilgili güzel haberler size iyi gelecek.

BAŞAK BURCU

Herkese sesinizi duyurmak isteyebilirsiniz. Bir şekilde insanlar sizi dinlesin ve takip etsin istiyorsunuz. Yeni bir organizasyon yapmak için çok iyi bir gün. Hatta yeni bir iş kurmak için de. Maddi anlamda şansınızın olduğunu hep vurguluyorum. Kolay olmayacağını da vurguluyorum. Yıkılıp ayağa çok daha kuvvetli kalkacağınız bir dönem.

TERAZİ BURCU

Üzerine çok konuşulacak ve çok alkış alacak bir başarınızın yansıması olarak maddi anlamda bir yatırım yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi yeniden fark etmenizi sağlayacak, egonuzu şişirecek övgüler alacaksınız. Terazi burçları için güzel bir gün olacaktır.

AKREP BURCU

Sonunda Akrep burçlarının da yüzü gülüyor. Hayalini kurduğunuz bazı konularda yaşayacağınız heyecanlar sizi gün boyu diri ve mutlu tutacak. Kafanızda çok fazla konu var. Özellikle süresi geçmişe dayanan bazı sırlar artık size yük yapıyor olabilir. Vize bekleyen Akrep burçları ise müjdeli haberlerine ulaşacaklar.

YAY BURCU

Umudunuzu çabuk kaybetmeyin. Endişelerinize de yenik düşmeyin. Hani sizin pozitivist tavrınıza ne oldu? Planladığınız gibi gerçekleşmeyecek olsa da işler mutlaka yoluna girecek. Hem kariyeriniz hem de yeni oluşturacağınız çevreniz açısından oldukça şanslısınız. Belki dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Değişim size enerji verebilir.

OĞLAK BURCU

Evlilik gibi ikili ilişkilere resmiyet kazandıran bazı adımlar atabilirsiniz. Bu aynı zamanda ortaklı bir işe imza atma durumu da olabilir. İş hayatınızda bir devrim yapabilecek güçtesiniz. Oğlak burçlarının kariyerleri konusunda atacakları ciddi adımlar var. Çok fazla para harcıyor olabilirsiniz. Biraz dikkat etmeniz gerekiyor olabilir.

KOVA BURCU

Kova burcu ani bir karar ile büyük girişimlerde bulunabilirsiniz. Tamamen odağınızı değiştirebilirsiniz. Zaten kariyer hayatınızda yeniden yapılanmalar yapabilecek etkiler altındaydınız. Şimdi bu arzu iki katına çıkıyor. Şansınız var. Kullanmanız gerekiyor. İsteklerinizi sesli bir şekilde dile getirmekten sakın kaçınmayın. Siz talep edin. Olmazsa olmaz. Ama ya olursa?

BALIK BURCU

Maddi anlamda ani bir karar ile atacağınız adımlar kariyerinize sağlamlık getirebilir. Duygularınızla hareket edip yeni girişimlerde bulunmaktan, yeni adımlar atmaktan çekinmeyin. Tek tavsiyem risk almayın. Daha garantici, büyümeye yönelik adımlar atın. Siz istediğinizde tatlı dilinizle herkesi kandırabilir, ikna edebilirsiniz.