Üretim yetersizilği şakası da artık kabak tadı vermeye başladı. 

Her gün iki saat ki bu dört saati aşıyor, elektirik kesintileri devam edecektir açıklaması, kurum tarafından duyuruldu yine. 

Ne bitmez bir sorun, ne bitmek tükenmez bir çaresizlik bu. 

KKTC' de üç gün elktirik var beş gün yok. Bu nasıl " HER ŞEYİ HALLETTİK" bu nasıl "SORUN ÇÖZDÜK" bu nasıl "JENARATÖRLER ". 

Bayram süresince ne hal hikmetse bu üretim yetersiz olmadı , fakat bayram bitti kabus geri döndü. Tepki toplamamak adına planlı yapıldığı ne kadar da bariz belli. 

Yazın tam ortası ya evde oturabilimek için her odanın kliması çalıştırılıyor.  Sanayi sektörü çalışmak zorunda üretimini yapamak zorunda. Evde makinelere bağlı, onca hasta insan var. 

Yaşılar sıcağa tahammül edemiyor. Hastanenin jeneratörü ya çalışır ya çalışmaz. Bunca insanı , işletmeyi,  sağlığı düşünmeniz için tekrar mı okullara yazdıralım sizleri. 

Bir ülke bu kadar komik, bu kadar aciz, bu kadar dibe sürüklenemez.  Bir ülke insanı bu kadar zora koşulmaz. Çözüm sizin işiniz vatandaş üzerine düşeni yapıyor zaten. Kalıcı çözümler için vaatleri bitmek bilmedi. Oysa hiç bir şey değişmiyor. 

Bizler bir şeklide kendimizi sokağa atıyoruz dışarı çıkıyoruz. Fakat yaşlı insanlarımız,  evde yatakta buna bağlı tedavi gören, hastanelerde tedavi gören onca insanın çektiği eziyet ne kala ne vicdana sığmaz. 

Her türlü adını değiştirerek  yapılan kesintiler kabul edilir değildir. Arıza tüm ülke genelinde olmaz. Son duyuru da bu şeklide yayınlanarak nabız tutuyorlar. Gerçekten anlatılması güç, bir o kadar da yaşanılması imkansız hale geliyor güzelim ülke. 

Gelen son zamı da aldı kabul etti vatandaş. El mecbur ne yapacak. Bari artık üretiminizi, stoğunuzu, tedariğinizi artık tam yapınız da bu kadar insan telef olmasın. 

GÜNDÜZ YANAN SOKAK LAMBALARINI KAPATMAYI UNUTMAYIN!!!

ONLARI DA VATANDAŞ ÖDÜYOR SONRA.. 

KARAKUŞ