Hayatımıza dokunan insanlar vardır. Bir dönem geliler, bazen geçerler , bazen de kalılar ama aslında hep vardırlar... Hep var olacağın adına..

Bu gün sana özel bu köşem GİTA.

İranın tahran şehrinden 17 yaşında, okuma aşkı ile Türkiye gittin. Kazandığın en iyi üniversitelerden birinde eğitim hayatına başladın ve bu azimle asla yerinde saymayıp kendini hep yenileyip. daha ileri daha çok başarı diyerek eğitimini hep güncel tuttun.

Yapıcı karakter ve ruhunla hayallerini de birleştirerek çok başarılı bir Mimar oldun. Harika projelere imza attın. Ülkemizde bir çok sevenin oldu. Sabahlara kadar projelerini hayatta geçirmek için çalıştın durdun. Başarlı asistanlar yetiştirdin yanından uğurladın.

Merhametin, iyliğin, sevecenliğin ile hayatlarımıza dokundun. Kızgınlığını da öfkeni de kahkahanı da sevdik. İşine aşık dumadan bıkmadan, usanmadan en iyi olmalı diyerek asla pes etmedin. Her güzel şeyin altında imzam olmalı diyordun öyle de oldu zaten. Tasarımlarını yaparken hep hayallerini içine katarak ve güçlü zakanla harikalar yarattın.

Bazen diyoruz ya çok erkendi.

Evet GITA ...

Çok erken oldu bizleri sevenlerini bırakıp gitmen. İnanması güç kabullenmesi zor durumlardan biri şu an yaşadığımız. Hep ne derdin " Benim savaşcı bir ruhum var ve o beni bende onu asla bırakmayacağım". Ve savaştın da son zamanlarda elinden gelenin daha fazlasını yaptın. Ama buraya kadar gelebildik. Belki yoruldun, belki pes dedin ama ben biliyorum ki senin hayatında, ruhunda PES etmek yoktu.

Eğitimci kimliğin ile kazandığın o kadar öğrencinin kalbi. Asla müşteri gözü ile değil aile arkadaş dost olarak gördüğün , evlerine iş yerlerine dokunduğun herkes tüm sevenlerin senin için çok ama çok üzlüyor ve de çok kötü hissediyorlar .

Tüm sevenlerin üzülmenin ötesinde ne yapacaklarını bilmez durumda gidişinin yarattığı yıkım ile şu sıralar çok üzğünler .

Ve Gilda geldi ... Kardeşin seni almaya geldi...

Bana gelince GITA ...

Parlement mavisini unutmadım. Bana söylediğin her cümle, senle ve arkadaşlarımızla geçirdiğimiz hiç bir günü unutmadım. Başarılarının takipçisi ve her zaman takdircisi oldum. Son zamanlardaki verdiğin savaşın galibi geleceksin diye kendimi o kadar çok alıştırmıştım ki başaracak yine başaracak demiştim. Ama olsun o savaşı verdin yine. Sen galip geldin bu savaştan üzülme sakın. Yapacakların belki yarım kaldı ama yaptıkların ile sonuna kadar başarını icra ettin.

Çiçeklerin, tasarımların, arkadaşların, sevenlerin sensiz kaldık belki , ama ben biliyorum ki senin de söylediğin gibi ben gitsem de hep aranızda olacağım. Sizi görecek , duyacak, hissedeceğim. Bizde seni hep varmışsın gibi hissedeceğiz. Bizlere yapmış olduğun dokunuşlar için, hayatından bizlere verdiğin yıllar için. Elinden yediklerimiz içtiklerimiz için. muhteşem hayat hikayelerin için. Rengarenk renklerini sevenlerinin hayatlarına ve yüreklerine taşıdığın için sana binlerce kez teşekkürler GİTA.

Bazı insanlar vardır. Hep özeldirler... Ve hep öyle kalırlar. Sende çok özel bir insan olarak hep öyle kalacaksın...

MEKANIN CENNET BAHÇESİ , RUHUN BİZLERLE OLSUN.

Dooset Daram... گیتا فراموشت نمیکنم

KARAKUŞ