Bİlirsiniz her şeyin ucuzu vardır. 

İşte insanların da ucuzu epey bir vardır. Muhtemeldir hayatınız boyunca böyle kişiler ile karşılaşmış, görmüş, tanışmış hatta ve hatta yaşamışsınızdır.  

Bu tip insanlar, kendilerini pahalıya servis ederler. Entel, dantel hayat tarzları varmış gibi,  nerden geldiğini unutmuş gibi, dahası çok akılı ve bilgili olduklarının düşündüklerini de  sayacak olursak , tam bir başyapıt olduklarını sanıyorlar. 

Kıyamayız...

İşte bu insan(cık)lar öyle çoklar ki...

Öyle entel, böyle ileri görüş, şöyle kültür sanırsınız ki kusursuz bir varlık. İşte bu UCUZ insan modelleri,  kendilerini farklı servis etmekte çok başarılılar. Bu profillerin karakterleri nabza göre değişiyor. 

Böyle bir edalar , kimseyi beğenmemeler, sohbetleri bile samimi olmayan, misafirperverlik'ten bir haber ,  çıkarı nerede ise oraya yönelmekten gocunmayan hayatı,  sözleri , hareket ve tavırları tamamen bir yalandan ibaret olan UCUZ insan(cık)lar...

Maskeli karakterler. Sana başka , bana başka , öbürüne başka olmaktan asla yorulmazlar. Daha da başarlı olanı var ki kendi ailesine bile UCUZ olmaktan asla etkilenmezler.  

Basit insanların asil davranışları ne kadar da eğreti duruyor değil mi?...

Bir zaman  toz konduramadığınız bu karakterlerin , aslında her zaman kirli kişilikler  olduklarını görmezsiniz. Bu tür insanlar demir paradan daha bozuk olular. Ama kendilerini bambaşka gösterdikleri için  bunu anlamanız biraz zaman alır. 

Bazen öyle,  bazen böyle olurlar. Size kurdukları az veya tam tersi çok cümleler ile  kalite koktuklarını,  empoze etmeye çalışırlar. Ruhları  ve karakterleri gibi dış görünüşleri de sahte ve UCUZ.  Hani dersiniz ya "Dinime söven Müslüman olsa"  aynı o hesap.. Fakat asla yılmazlar bu davranışlarından.  

Ama siz sakın şunu unutmayın!!!

UCUZ MUMLAR BİLE , YANDI MI ALEV ALIR.. 

UCUZ karakterlerden , alabildiğine uzak kalmanız dileğiyle.

 MUTLU BİR HAFTA SONU....


KARAKUŞ