16 yaşındaki diğer ağabeyin olanları hazmedemeyip evden kaçtığı öğrenildi. Zaten akılalmaz olay da o kardeşin anlattıklarıyla ortaya çıktı.
Antalya’ya göç eden 7 çocuklu bir ailenin en büyük oğlu A.A., iddiaya göre geçen yıl kız kardeşi M.A.’ya geçen yıl fiili livata yoluyla tecavüz etti. Evde kardeşleriyle oynarken başka bir odaya götürülüp tecavüze uğrayan küçük kızın ağlamalarını duyan diğer ağabey 16 yaşındaki M.A. olayı fark etti.

Kardeşini kurtarmaya çalışırken ağabeyinin bıçaklı tehdidine maruz kalan M.A., olayı annesine anlattı ve müdahale etmesini istedi. Annesinin sessiz kalmasını hazmedemediği ileri sürülen M.A. evi terk etti. Aile M.A.’nın bulunması için polise başvurdu.

Küçük kızın ağabeyinin cinsel istismarına uğramaya devam ettiği iddia edildi. Geçen ay anne A.A.’nın bir kaza nedeniyle hastaneye kaldırıldığı, baba R.A’nın da refakatçi olması nedeniyle kardeşlerinin başında kalan A.A.’nın, kız kardeşine yeniden cinsel istismarda bulunmak istediği, M.A.’nın direnişi üzerine boğazını 1.2 santim kestiği, ağzını vurarak yaraladığı ve tecavüz ettiği öne sürüldü.

POLİS EVDEN KAÇAN ÇOCUKTAN ÖĞRENDİ

Aranmakta olan M.A.’yı bulan polis, neden evden kaçtığını öğrenince olaya el koydu. Adli psikiyatrist ve çocuk gelişim uzmanı eşliğinde ifadesi alınan M.A., ağabeyinin kız kardeşine yaklaşık 1 yıldan bu yana cinsel istismarda bulunduğunu ayrıntılı olarak anlattı. Küçük kızın adli muayenesinde, ifadesine uyumlu olarak boğazındaki düzgün yapıdaki kesik ve ağzındaki yaralar kayıtlara geçti. Gözaltına alınan ağabey A.A., 11 Mart 2014 tarihinde tutuklandı.

Savcılık hazırladığı iddianame ile ağabey A.A. hakkında, çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlamalarından 20- 44 yıl arasında hapis cezası isteyerek, iddianameyi nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.