Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake ‘Dünya Turnesi’ Kapsamında, İstanbul konseri için Türkiye'ye geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) konser veren Justin Timberlake için hayranları metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Yerli ve yabancı binlerce Timberlake hayranı saatler öncesinden konser alanın doldurdu. Ünlü sanatçı, saat 21.00’da başlayan konserinde Türkiye’deki ilk solo performansını gerçekleştirdi.

Timberlake, konserinde Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenciyi unutmadı. Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, Soma'da hayatını kaybeden madenciler için şarkı söyledi.Hayatını kaybeden 301 madenc için bir şarkı söyleyen Timberlake, "Herkes onlar için bir ışık yaksın" dedi.

Konseri izlemeye gelen ve daha önce Justin Timberlake’in canlı performansını izlemediğini söyleyen ünlü oyuncu Özge Borak’ta Justin’i severek dinlediğini ve muhteşem sahne şovlarının olduğunu kaydetti. Magazinden spora birçok camiadan ünlü isim de Justin’i dinlemek için konser alanına geldi. Ayrıca konser için çok sayıda yabancı turistin de geldiği görüldü. Türkiye'de ilk kez solo konser veren Timberlake, sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.