TARAFSIZ KALANLAR, BERTARAF OLURLAR !!!

Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin başına bela edilen terör belasından kurtulmak için Afrin’e yaptığı sınır ötesi operasyon maalesef ülkemizde istenmeyen olaylara sahne oluyor.

Önce hiçbir mazareti kabul edilemez şekilde Afrika gazetesinde atılan manşet .

Bu manşetin hiçbir gerekçeyle kabulünün mümkün olmadığını dün de başyazımızda gerekçeleriyle yazmıştık.

CTP Milletvekili Doğuş Derya’nın ezelden beri sahip olduğu Türkiye düşmanlığını, bu operasyon sonrasında sosyal medyada yine ön plana çıkarması ise asla kabul edilemez bir davranıştır.

Afrika’nın manşetini tasvip edip etmediğini sorabileceğimiz bir merci yok ancak,

CTP Milletvekili Doğuş Derya’nın bu çıkışlarının CTP tarafından nasıl değerlendirildiğini parti yönetimine sormak en doğal hakkımız olsa gerek.

Sayın Tufan Erhürman , Partinizin Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya’nın gerek sosyal medyada Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk Ordusuna karşı yazdıklarıyla ilgili partinizin ve Genel Başkan olarak sizin düşünceniz nedir ?

Sayın Serdar Denktaş, Hükümet ortağı olmayı planladığınız siyasi partilerden CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya’nın sosyal medya paylaşımları ve Meclis Kürsüsünde yemin esnasında attığı sloganlarla ilgili partinizin ve Genel Başkan olarak sizin düşünceniz nedir ? Geldiğiniz aile kökeni ve siyasi geleneğin bir mensubu olarak böylesi düşüncelere sahip bir milletvekili ile olası bir kabine üyeliği sırasında aynı koltuklarda oturmakla alakalı düşünceniz nedir ?

Sayın Kudret Özersay, müstakbel Hükümet ortağınız CTP’nin Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya’nın sosyal medya paylaşımları ve Meclis Kürsüsünde yemin esnasında attığı sloganlarla ilgili partinizin ved Genel Başkan olarak sizin düşünceniz nedir ?

Sayın Tolga Atakan, Hükümet ortağı olmayı planladığınız siyasi partilerden CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya’nın sosyal medya paylaşımları ve Meclis Kürsüsünde yemin esnasında attığı sloganlarla ilgili partinizin ve Genel Sekreter olarak sizin düşünceniz nedir ?

Yüce Meclisimiz artık bu tür olayları bir daha yaşamamalıdır .

Anarşizmden beslenenlerin bu mecliste yer almamaları gerekir.

Devlete ve Türk Ordusuna bu derece hakaretler kabul edilemez.

Devlete ve Türk Ordusuna dil uzatanlara sessiz kalanlar da en az onlar kadar suçludurlar.

Devlete ve Türk Ordusuna dil uzatanlar, Meclis Kürsüsünü anarşist sloganlar atarak kirletenler gerekli cezayı alana kadar tepkisiz kalan her parti, her Milletvekili de en az onu kadar suçludur.

Suçlular cezalandırılmazsa Yüce Meclisin itibarı kaybolur ve bir daha kaybettiği itibarını bulamaz.

KKTC’nin Kutsal Mabedi kimsenin oyun yeri olamaz.

Unutmayınız ki;

TARAFSIZ KALANLAR, BERTARAF OLURLAR !!!