Cihangir’in çiçeği burnunda başkanı Hüseyin Karavezirler plan ve düşüncelerini spor servisimizle paylaştı

K-Pet Süper Ligi’nde mücadele eden Cihangir’de 17 Ağustos tarihinde yapılan Genel kurul sonrasında Aytaç Karavezirler’den bayrağı teslim alan genç isim Hüseyin Karavezirler ile plan-proje ve takım ile ilgili düşüncelerini konuştuk. 19:51’den sezon hedefine kadar her şeyi dobra dobra masaya yatıran genç kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler, Cihangir’in zirve ve kupayı tattığını, oraları iyi bildiğini ve artık oralarda kalıcı olmanın zamanının geldiğini söyledi.

19:51değerimizdir

Kulübün kuruluş yılı olan 1951 yılını ön plana çıkararak 19:51’de yaptığı transfer tanıtımları ile daha işin başında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cihangir’de Hüseyin Karavezirler daha önce ülkede böyle bir olayın olmadığını tarihin kendileri adına değerli ve önemli olduğu için bu şekilde 1951 senesini ön plana çıkararak yürürlüğe koyduklarını bu ve benzeri dokunuşların ise önümüzdeki dönemlerde yine devam edeceğini söyledi.

İlk 3’ü planlıyoruz

Pandemi sürecinde yaşanan belirsizliğe rağmen oyuncu grubunun teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Cihangir kulüp başkanı Hüseyin Karvezirler, zirvede olmayı tattıklarını, kupa finali ve kupa kazanmayı da yaşadıklarını belirterek, hem kupa’da final oynamayı hem de zirvede olmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini söyledi. Yeni sezonda ilk 3 planları olduğunu kupada da final oynamak istediklerini aktaran kulüp başkanı Karavezirler, iyi bir takım olduklarına inandığını aktardı.

İş ola transfer yapmadık

Transfer döneminin hareketli kulüplerinden olduklarının sorulması üzerine açıklama yapan Cihangir kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler, transfer olsun diye kolları sıvamadıklarını, Hamit, Berhan, Tacettin, Selçuk, Hüseyin Tosun, Taner ve Luca ile kadroya zenginlik ve pozitif enerji kattıklarını söyleyen  Karavezirler, 2-3 ismin daha olduğunu ancak 1 ismin ciddi anlamda ses getireceğini söyleyerek görülmeye değer bir Cihangir yaratacaklarına inandığını vurguladı.

Alt yapı ve tesis her şeyimiz

Cihangir alt yapısının her zaman örnek teşkil ettiğini belirten Hüseyin Karavezirler, bu nedenle ağırlıklı olarak bölgede olan genç arkadaşları camialarına dahil ettiklerini söyledi. İyi bir alt yapıya sahip olduklarını ve oralara her zaman olduğu gibi bu dönemde destek verileceğini söyleyen Karavezirler, çocukların her kategoride şartlara uygun çalışabileceklerini ifade etti. Tesislerde gerek tribünün artırılması gerekse ışıklandırma konusunun sorulması üzerine açıklama yapan Hüseyin Karaveziler, tribün ve ışıklandırma konusunda herhangi bir atılım yapmadıklarını, ilerleyen dönemde ise bu konunun belki de gündemlerinde olacağını söyledi.

Heyecanlı bir sezon düşünüyorum

Sezonun genelinde heyecanlı bir lig olacağını belirten Cihangir kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler, pandemi döneminin sonlanması ile birlikte seyircinin olacağı bir futbol dönemi düşündüğünü ve istediğini söyledi. Şu an itibariyle ligde kimin önde olduğu yada önde bitireceğini kestirmenin çok zor olduğunu söyleyen Karavezirler, Cihangir olarak hedeflerinin belli olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini aktardı. Genç isimlerle ilgili olarak açıklama yapan Hüseyin Karavezirler, gençlerin kendilerini göstermek adına oynamaları ve mücadele etmeleri gerektiğini belirterek, onların çaba göstereceğini kendilerinin de onlara desteği ve imkanı vereceklerini vurguladı.

Yüksek enerjimiz var

Sohbetin sonunda genç ağırlıklı yönetim kurulu ekibinden bahseden Cihangir kulüp Başkanı Hüseyin Karavezirler, enerjilerinin gerçekten yüksek olduğunu, farklı düşünceleri bir araya getirerek sürekli yenilik peşinde olduklarını söyledi. 19:51 düşüncesi gibi çok farklı düşüncelerinin olduğunu ifade eden Karavezirler, sabit gelir başta olmak üzere bir çok farklı projelerin mevcut olduğunu söyledi. Yeni vizyon katmaya geldiklerini ve kısa sürede buna başladıklarını söyleyen Hüseyin Karavezirler, genç jenerasyona öncü olmayı çok istediğini ve şu an o noktada olduğunu söyledi. Rakı gecesi yerine daha farklı gelir getirici projelerinin olduğunu da ifade eden Karavezirler, tribüne de renk getircek bir Cihangir’in olacağını sözlerine ekledi.