Hürriyet'in haberine göre TEB BNP Paribas İstanbul Cup ’ın en büyük favorisi Caroline Wozniacki, İtalyan Karin Knapp ’ı 4-6, 6-2 ve 6-1 ’lik setlerle mağlup etti. Çekişmeli geçen ilk sette 5. oyunda servisi kırılan Woz ilk seti 4-6 kaybetti. İkinci sette ise Caroline Wozniacki oyuna ağırlığını koydu ve seti ezici üstünlükle 6-2 almayı başardı.

YA PEER YA PLISKOVA
SON sette de İtalyan rakibine oranla oldukça üstün bir oyun sergileyen Coraline Wozniacki son seti de 6-1 aldı ve 2 saat 4 dakika süren maç sonrası çeyrek finale adını yazdırdı. Danimarkalı güzel tenisçi, son 8 ’de bugün oynanacak Peer-Pliskova ’nın maçının galibiyle cuma günü karşılaşacak.

Çağla-Pemra çifti sonunu getiremedi
ISTANBUL Cup ’ta Çağla Büyükakçay-Pemra Özgen ikilisi 1. tur maçında Çek Karolina Pliskova-Krstyna Pliskova çiftine 2-6, 6-3 ve 5-10 ’luk setlerle yenilerek turnuvaya veda etti. Diğer çiftler maçları ise şöyle: Kalashnikova/Kania-Beygelzimer/Savchuk: 6-0, 6-2, Solovyeva/Tatishvili-Kozlova-Sasnovich: 6-3, 7-5. Tekler: Koukalova-Mladenovic: 1-6/3-6, Voegele-Svitolina: 0-6, 3-6, Schiavone-Jovanovski: 6-1, 6-4.