Başkan Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir’in, “Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ancak bir Fenerbahçe eder” şeklindeki çıkışına dostluk mesajı içeren bir yanıt verdi. Rahmetli Başkan Özhan Canaydın’ın doğum günü nedeniyle Galatasaraylılar Cemiyeti’nde düzenlenen geceye katılan Aysal şunları söyledi:

“Biz herhangi bir kulübün, özellikle Fenerbahçe’nin kötü bir duruma düşmesini hiçbir zaman arzu etmeyiz. Onlar
bizim en büyük dostumuz. Herhalde içinde bulundukları durumdan dolayı böyle konuşuyorlar. Hiçbir beyanat bizim dostluğumuzu bozamaz.” Perşembe günü yapılacak Futbol Federasyonu Genel Kurulu’yla ilgili de konuşan Aysal, “280 delege olacak. Biz 7 delege ile katılacağız. Ne olacağını biz belirleyemeyiz. Ancak açık oylama yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Camia Canaydın’a koştu

Camianın ileri gelenleri de Özhan Canaydın için düzenlenen gecedeydi. Yöneticilerin büyük bölümü ile eski yöneticilerin çoğunluğu ve Canaydın’ın ailesi gecede hazır bulundu. Başkan Aysal, “Özhan okuldan kardeşim olur. Biz burada Özhan’ı anmadık. Onun doğumgününü kutladık. Böyle insanlar çok nadir yetişiyor” dedi. Duygusal anların yaşandığı gecede, Canaydın’a olan sevgi de gözler önüne serilmiş oldu. Murat Canaydın da kısa bir konuşma yaptı.