Ulusrarası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM) bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından öğrencileri sınav öncesi motive etmek amacıyla Kıbrıs’ın sevilen sanatçılarından Lütfiye Özipek sahne aldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs’ın iletişim sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte, Kıbrıs’ın ünlü seslerinden Lütfiye Özipek öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

UKÜ festival alanında düzenlenen konserde hem Türkçe hem de İngilizce şarkı söyleyen Lütfiye Özipek, sahnedeki enerjisyle UKÜ’lü öğrencileri coşturdu. Renkli görüntülere sahne olan konserde Özipek, Sezen Aksu’dan “Seni yerler” ve Ajda Pekkan’dan da “Düşünme hiç” gibi dikkat çeken şarkıları UKÜ’lü öğrencilerle birlikte seslendirdi.

UKÜ ÖGDM bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Naziyet Uzunboylu, etkinliğin vize sınavları öncesi öğrencilere moral vermek ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlendiğini dile getirdi.

Fen Edebiyat Fakültesi yüksek lisans öğrencisi Nursen Toğuç, konserde eğlenceli anlar yaşadığını belirterek, kendileri için sınav öncesinde güzel bir enerji kaynağı olduğunu ve motivasyonlarının arttığını ifade etti.

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarım öğrencisi Divaris Shirichena ise UKÜ’nün sosyal etkinlik yelpazesinin çok geniş olduğunu aktararak, gece boyunca keyifli anlar yaşadıklarını dile getirdi.