Cardozo gibi süper bir yıldızı kadrosuna katan Karadeniz kulübü frene basmak bilmiyor. Listedeki Mitroglou ve Van der Vaart'ın da imzaya yakın olduğu öğrenildi.

Oscar Cardoza'dan sonra bir golcü daha alarak Türkiye'nin en iyi forvet hattını oluşturmak isteyen Trabzonspor, Fulham'da oynayan Mitroglou'yu her an renklerine bağlayabilir.

Uzun süredir Yunan oyuncu için İngiltere'de bulunan ve Fulham'la pazarlıklarını aralıksız olarak sürdüren CEO Burak Gürdal'ın adım adım mutlu sona yaklaştığı ortaya çıktı.

Mitroglou'nun yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralama planını devreye sokan yönetim kiralama ücretini 1 milyon 750 bin Euro'ya yükseltti. Pazarlıklarda sona gelindiği ve Fulham'ı ikna etmenin an meselesi olduğu iddia edildi. Trabzonspor Mitroglou'nun yanı sıra Hamburg'da oynayan Van der Vaart'ın da peşinden koşuyor. Teknik Direktör Halilhodzic'in çok istediği tecrübeli oyuncunun kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Yönetim bu oyuncuyu da kiralık olarak kadroya katmayı hedefliyor.