Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid'in yıldızı Hamit Altıntop ile bizzat kendisinin görüştüğünü belirterek "Görüşmeler olumlu sürüyor. Detaylar var çözülmeyecek gibi değil" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetici Abdürrahim Albayrak'ın medyamensuplarına verdiği yemekte DHA ile yaptığı özel görüşmede Real Madrid'in Türk yıldızı Hamit ile bizzat kendisinin görüştüğünü açıkladı. Terim, "Hamit ile görüşüyorum. Milli Takım'da birlikte uzun süre çalıştık. Karşılıklı saygı ve sevgimiz var. Görüşmemizin olumlu sürdüğünü söyleyebilirim. Detaylar var, çözülmeyecek gibi değil" diye konuştu.

Fatih Terim, Hamit çok yönlü bir yetenek olduğuna vurgu yapıp, "sadece orta alanda değil gerekirse sağbek hatta solbekte bile oynayabilecek yetenekde bir oyuncu. Karakterini hepiniz biliyorsunuz mükemmel bir sporcu, transferi gerçekleşirse bize çok olumlu katkı yapar" diye konuştu.

TERİM-MOURİNHO ZİRVESİ YARIN İSTANBUL'DA

Transfer sözkonusu olduğunda ağzı son derece sıkı olan Fatih Terim'in bu konuşması, Hamit'in transferinde sona yaklaşıldığı izlenimi uyandırdı. Hamit'in transferinin yarın İstanbul'a gelecek olan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morinho'nun, Fatih Terim ile yiyeceği yemekte kesinlik kazanması bekleniyo