Soyerspor Kulübü Tahir Soyer, büyük erkek takımının antrenörü Ahmet Şahinsoy ve oyuncular adına büyük erkek takım kaptanı Hasan Gündüz 2019-2020 sezonunda büyük erkek takımına sponsor olarak koydukları katkıdan dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulundular..

Başkan Tahir Soyer lig iptal kararı alınmadan ligde 4.sırayı garantilediklerini fakat Corona virüs salgını dan dolayı playoff da oynama şanslarının gerçekleşemediğini belirtti. İcones Design Direktörleri Hasan Ertüz ve Bekir Kultaş bu sezon için takımın hedeflerinde başarılı olduğunu düşündüklerini antrenör ile oyunculara emeklerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Önümüzdeki sezonda da sponsorluluklarının devamı yönünde sözünü veren Hasan Ertüz imkanları el verirse bu sezondan daha da iyi sponsorluk katkısı sağlayarak takımı daha da başarılı görmek istediklerini belirtti...

Başkan Tahir soyer basında çıkan haber fotoğraflarıyla düzenlenmiş anı çerçevesini takdim etti. Takım kaptanlarından Hasan Gündüz de takım formasını İcones Design 'a takdim etti.