Beşiktaş Yönetimi bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Daha önce PSG, Barcelona, Milan ve Flamengo formaları giyen Brezilya'nın süper starı Ronaldinho Beşiktaş'a teklif edildi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Avrupalı menajerlerin Başkan Fikret Orman'a böyle bir teklifle gelmesi camiayı heyecanlandırdı, ancak yaşanılan maddi kriz sebebiyle yönetim bu transferin mümkün olamayacağı görüşüne vardı.

İşte bu noktada yardıma kulübün ana sponsorlarından Ülker firması yetişti. Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı sponsorluğunu Milangaz'a kaptıran Ülker grubu'nun, yeni dönemde de Beşiktaş'ın ana sponsorlarından biri olmak adına, Ronaldinho transferi için yönetime cazip bir teklif sunduğu iddia edildi.

ADİDAS-NİKE SAVAŞI
Buna göre; daha önce Matias Delgado'yu Beşiktaş'a kazandıran Ülker firması 32 yaşındaki yıldıza önümüzdeki sezondan itibaren siyah-beyaz formayı giydirebilmek için kolları sıvadı. İki taraf arasındaki ilk görüşmede Ülker, Ronaldinho'nun bonservis ücretini karşılamak istediğini açıkladı.

Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı yıldızın talep ettiği yıllık 3 milyon euroyu karşılama konusunda da sıkıntıya düşünce Ülker, sambacının alacağı transfer ücretinin %50'sini karşılamayı da teklif etti.

Ronaldinho transferi ile kombine satışlarını ikiye katlamayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi teklife sıcak bakıyor. Bu transferdeki tek sorun ise Beşiktaş'ın adidas, Ronaldinho'nun ise Nike firması ile olan sponsorluk anlaşmaları.