Yenicami antrenörü Özgü Bayraktar, liglerin devamı ile ilgili tartışmaların yaşandığı süreç içerisinde yeniden açıklama yapma ihtiyacı duyduğunu açıkladı.

Nasıl oynanacağı önemli

Yöneltilen soru üzerine yaptığı açıklamada liglerin bu şartlarda oynanamayacağını belirten Bayraktar, burada vurgu yapılması gereken noktanın bir an önce futbola geri dönerken, ligin oynanamayacağından çok nasıl oynanacağı ve nasıl dönüş yapılacağı konusu olduğunu belirtti.

Bir an önce futbola dönmek istiyoruz

Özgü Bayraktar liglerin oynanıp oynanmayacağı ile ilgili gelen soruların şaşırtıcı olduğunu ifade ederek, “Daha önce de belirttiğim gibi üzerine basılması gereken nokta şahsım ve kulübümün bir an önce futbola geri dönmek olduğudur. Ancak bir basın organından gelen soruya istinaden liglerin bu şartlarda oynanamayacağını söyledim. Burada vurgu yapılması gereken nokta ligin oynanmayacağından çok ligi nasıl oynayacak olmamızdır” dedi.

Futbol daralmaya gidecektir

“Liglerin kaldığı yerden devam etmesi veya tescil edilmesinden daha çok hangi şartlarda ve nasıl döneceğimiz önemlidir” şeklinde konuşan Bayraktar, “Ülkemizde ciddi bir ekonomik çıkmaz bizleri beklemektedir ve futbolumuz da ister istemez daralmaya gidecektir. Bu daralmanın yabancı sayısında da yaşanabileceği gibi kesinlikle kaldırılmaması taraftarıyım. Tabi ki önce sağlık” açıklamasını yaptı.