İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından organize edilen merhum öğretmen pilot Serkan Özcezarlı kıyıda olta ile balık avlama anı yarışması yapıldı.

Azure Bay Beach ve Royalton Car ana sponsoruluğunda gerçekleştirilen Serkan Özcezarlı kıyıda olta ile balık avlama yarışmasına takımsal kategoride 17 takım katıldı.

Kıyıda olta ile balık avlama yarışması takım halinde Firuz Aykan, Binal Sanlı Sanlıer ikilisi yarışmanın birincisi oldu.

Azure Bay Beach sahilinde gerçekleştirilen Serkan Özcezarlı kıyıda olta ile balık avlama yarışması İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü üyeleri ile balık avlamayı severlerin katıldığı yarışmada yarışmacılar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele verdi.

Azure Bay Beach ve Royalton Car ana sponsoru Acar Acabey’in yarışmacılara sağladığı imkanlar dahilinde güzel yarışmanın yanı sıra yakın zamanda kaybettiğimiz Serkan Özcezarlı’yı anarak anısı yaşatılırken, avcılar da yarışmada güzel anlar yaşadı.

En çok balık ödülü Firuz Aykan, en büyük balık ödülü ise Baran Meyda’nın oldu.

Yarışma sonrasında Azure Bay Beach Restoran’da yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara ve sponsora ödülleri merhum Serkan Özcezarlı’nın eşi Aysan Özcezarlı, kızları Göksu-Cansu Özcezarlı, Azure Bay Beach ve Royalton Car sahibi Acar Acabey tarafından verildi.

İskele Avcılık ve Atıcılı Kulübü tarafından organize edilen Serkan Özcezarlı kıyıda olta ile balık avlama anı yarışmasında dereceye giren sporcular şöyle:

Takım klasmanı

1.Firuz Aykan-Binal Sanlı Sanlıer

2.Nurettin Genç-Kağan Mayda

3.Kadir Şöför-Mertsan Çakırlı

En Çok Balık Ödülü: Firuz Aykan

En Büyük Balık Ödülü: Baran Meyda