Akşam'da yer alan habere göre henüz teknik direktörünü belirlemeyen ve Alman ekolü için çalışan G.Saray, Olcan Adın transferini bitirdi. Aylardır yapılan görüşmeler sonrasında dün Ünal Aysal ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kurmayları işi bitirdi. Cuma günü ikinci zirveyi yapan başkanlar, 3 günlük görüşmelerin ardından sıkı pazarlıklar sonrası anlaşmaya vardı. Aysal'ın ısrarla istediği Olcan için Trabzonspor cephesinin ağır istekleri de kısman kırıldı.

SALİH DURSUN SON KARAR

Bir ay önce 2.5 milyon euro ile başlayan pazarlıklarda Trabzonshor 5 milyon eurodan kapıyı açtı. Ancak bu rakam para+futbolcu paketine dönüştü. Yekta, Hajrovic, Gökhan Zan, Engin Baytar gibi isimler gündeme geldi. G.Saray, para konusunda önce 3, sonra 3.5 milyonu buldu. En son ise 3 milyon 750 bir euroya çıktı. Futbolcu konusunda ise Vahid Halilhodziç ile temasa geçildi.

OLCAN'A 4 YIL İÇİN 8 MİLYON

Dün buluşan kurumsal kurmaylar 3 milyon 750 bin euro ve Salih Dursun konusunda uzlaştı. Görüşmeler ise ödeme planı nedeniyle zorlu geçti. Banka garantisi ile 3 takside bölünürken bugün veya yarın Olcan'ın KAP'a bildirmsiyle G.Saray bu transferde mutlu sona ulaşacak. G.Saray, Olcan Adın ile de 2 milyon eurodan 10 milyon euroya 4 yıllığına anlaşma sağladı.