Transferde şu ana kadar Olcan, Sinan Bolat, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin adımları atılırken Cesare Prandelli, 3 transfer için daha ısrar ediyor. Yönetim ile görüşen Prandelli, İzmir dönüşünde Ünal Aysal'a da bu mesajını net bir şekilde iletti. G.Saray Dergisi'nde "Mancini'den farkımı sahada ileride göreceksiniz" diyerek ofsansif futbol mesajı veren Prandelli, kadroya acil takviye konusunda ısrarcı. Bunun nedeni ise takımı ofsansif yönden hala yetersiz görmesi.

CHEDJOU'YU ASLA BEĞENMİYOR

Prandelli bu nedenle sağ bek, stoper ve santrfor konusunda net istekğini yineledi. İtalyan Hoca, Atletico Madrid maçı sonrasında "Ofansif gücümüz düşük. Kanatlardan özellikle çalışmamız lazım" görüşünü savunurken bunun için hücumcu sağ bek, oyun kuran stoper ve Burak'a alternatif bir santrfor için yönetimden hızlı olmalarını talep etti. Stoper konusunda özellikle Chedjou'yu beğenmeyip yetersiz bulması temel gerekçe. Prandelli, oyun kuran isimden yana.

TAŞÇI VE EMRE'YE SEZAR KARŞI

Bu mevkii ye Doria'yı isteyen Prandelli'nin bu hayalinin gerçekleşmesi ise zor. Doria'yı Botafogo, 10 milyon eurodan aşağı vermezken kiralamaya yanaşmıyor. Alternatif olarak düşünülen Balanta da Lazio'ya gitmek üzere. Yönetimin "Alırız" dediği Serdar Taşçı'ya Prandelli karşı. Sağ bek konusunda Prandelli, Tarım Çamdal diyor başka birşey demiyor. Santfor için yönetim Emre Güral'ı önerdi ama onun gözü Joel Campbell gibi yükseklerde. Kısacası Prandelli, Campbell, Tarık ve Doria'yı istiyor, Aslan 3'ünü dü şimdilik alamıyor.