Maraş’tan Doğancı’ya tokat 4-1

K-Pet Birinci Ligi’nde küme düşmeme mücadelesi veren Doğancı Play-out grubunda üst sıralara tırmanmak isteyen Maraş deplasmanından eli boş döndü.

Maraş, Doğancı karşısında 4-1 galip gelerek puanını34’e çıkardı ve play – out grubunda Mormenekşe ile aynı puana sahip oldu.

12.dakikada gelişen Doğancı atağında Mehmet Toros, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruş yaptı ancak top dışarıya gitti. 17.dakikada soldan gelişen Doğancı atağında Hasan topu içeriye kesti, Mehmet Toros tek vuruş yaptı ancak kaleciye takıldı, dönen topu iyi takip eden Salih Oyal düzgün bir vuruş yaparak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 27.dakikada gelişen Maraş atağında Hasan’ın, rakibi Mustafa Köleli’ye yaptığı hareket sonrasında orta hakem Hakan Muhtaroğlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Eren, kaleci ile topu ayrı köşelere göndererek takımına beraberliği getirdi (1-1).

29.dakikada Gökhan’ın pasında Kasım’ın vuruşunu Süleyman yakın mesafeden önlemeyi başardı. 40.dakikada Eren’in vuruşu az farkla dışarıya gitti.

43.dakikada sağ çaprazda topla buluşan Yavmi, sol ayağı ile mükemmel bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Maraş 2-1 öne geçti. İlk yarıyı Maraş 2-1 önde tamamladı.

46.dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Mustafa Köleli, düzgün bir vuruş yaptı ancak top direği sıyırarak dışarıya gitti.

48.dakikada Doğancı futbolcusu Mahmut’un güzel ortasına Hasan kafa ile vurdu ancak genç kaleci Cenkay’ı geçemedi.

59.dakikada Eren’in pasında Ramazan’ın kafa vuruşunu Süleyman çıkardı. 62.dakikada Mahmut’un kullandığı serbest vuruşta İsmail’in kafa vuruşunu kaleci Cenkay iki hamlede kontrol etti.

66.dakikada sağ çaprazda topla buluşan Mustafa Köleli, plase bir vuruşla skoru 3-1’e getirdi.

72.dakikada Mustafa Köleli’nin pasında Eren’in vuruşunu Süleyman çıkardı.

74.dakikada Hasan’ın pasında Mehmet Toros’un vuruşu kaleci Cenkay’da kaldı.

86.dakikada ani gelişen Maraş atağında Kasım, takım arkadaşı Eren’e güzel bir pas çıkardı, Eren de bu ikramı geri çevirmeyerek skoru 4-1’e getirdi.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Maraş maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanı alan taraf oldu.

Bu sonuçla Maraş puanını 34’e çıkararak play-out için önemli bir galibiyet elde etti.

Doğancı ise 27 puanda kaldı ve direk düşme potasının içinde kaldı.