Medical Park Antalyaspor deplasmanında sezonun en kötü futbollarından birini oynayan Galatasaray'da Roberto Mancini'nin saha içi dizilişe müdahale etmesi oldukça eleştirilmişti.

Sarı-kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcular sebebiyle kadroda değişikliğe giden Mancini, karşılaşma içinde birçok kez saha içi düzenle de oynadı.

Maç boyunca birbirlerine oldukça yabancı bir görüntü çizen Galatasaray'da sistem yeniden değişiyor.

Zirve yarışında kırılma maçlarından birini oynayacak olan sarı-kırmızılılar, Chelsea karşılaşması öncesi yara almak istemiyor.

Galatasaray'ın İtalyan hocası Roberto Mancini, Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarındaki düzene de geri, dönüyor.

Deplasman maçlarında fazla varlık gösteremeyen ve puan kayıplarının çoğunu burada yaşayan Galatasaray, yeniden 3'lü savunmaya dönüyor.

Hakan Balta'nın iyileşmesi Chedjou'nun da cezasının dolmasıyla savunmayı üçleyecek olan Mancini, Burdisso'yu da tribüne gönderecek.

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında henüz hazır olmadığı açıkça gözüken Burdisso, yabancı kontenjanı ve yetersiz performans dolayısıyla Beşiktaş derbisini büyük olasılıkla tribünde izleyecek.

Hakan Balta'nın sakatlığını tamamen atlatması halinde savunmayı Semih, Hakan ve Chedjou'dan kurmayı planlayan Roberto Mancini, Izet Hajrovic'e de ilk 11'de yer açacak.

Ancak Mancini'nin ilk hedefi Medical Park Antalyaspor karşılaşmasına kadar oturttuğu iyi takım savunmasını ve fazla pozisyon vermeyen defans hattını Beşiktaş maçıyla yeniden sahaya yansıtmak.

Bu yüzden Burdisso'nun ilk 11'deki yerini Chedjou'ya bırakması bekleniyor.

Mancini, Hakan Balta'nın sakatlığının düzelmemesi halinde savunmanın ortasında Ceyhun'a forma vereceği konuşuluyor.

Antalyaspor karşılaşmasında yapılan hatalara oldukça sinirlenen İtalyan teknik adam, Chelsea maçı öncesi son maçta yara almak istemiyor.