Dillerden düşmeyen Bağdat Şarkısıyla Ayla Çelik, yıllara meydan okuyan  Nükhet Duru, Best Model Tuğçe Sarıkaya, Eurovision birincisi Anne-Marie David ve uluslararası organizatör Erkan Özerman, Babutsa Grubu, Kıbrıslı Türk sanatçımız Buray, Eda - Metin Özülkü, ünlü sanatçılar Ozan Güven ,Bora Akkaş ,Güleney ve Tarık Ünlüoğlu çifti,Sabina Tozia ve daha bir çok sanatçı gecede yer aldı.

Gecenin sunuculuğunu Tiyatro sanatçısı ve Kıbrıs Genç Tv’programlarından İncir çeğirdeği’nin yapımcı ve sunucusu Hatice Tezcan yaptı

Gecenin konuşmasını Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Birinci yaptı. Geçen yıl devraldığı görevi büyük bir karralılıkla daha ileri taşıma sözünü hatırlatan Birinci, zorluklara rağmen yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Tekin Birinci Kurumun yeni yönetim kurulu üyesini de takdim ederek kardeşi Hilmi Birinci’yi sahneye davet ederek  tarafsızlıkla Kıbrıs Genç tv’yi daha iyi noktalara taşıma sözünü yineledi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Meclis Başkanı sibel Siber ile Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu birer konuşma yaptılar ve özel yayıncılıkta Kıbrıs Genç tv’nin önemini vurguladılar..