Kempo Savunma Sporları Federasyonu tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kutlama etkinlikleri çerçevesinde 15 Kasım Cumhuriyet kupası şampiyonası düzenliyor. Mehmet İngeç başkanlığındaki yönetim kurulu organizasyonla ilgili hazırlıkların sürdüğü belirtilerek 14 Kasım’da yapılacak olan Cumhuriyet kupası şampiyonası için yetkililere resmi davet yapıldı.

5 Kulüp Katılıyor

Federasyon adına ilk resmi organizasyon olma özelliği taşıyan Cumhuriyet kupası şampiyonasına 5 kulüpten yaklaşık 80 sporcu katılırken, müzikli forum kempo, kata çizimi, kempo self defence  müsabakaları yapılacak.     

14 Kasım’da Yapılıyor

Kempo Savunma Sporları Federasyonu’nun ilk resmi müsabakası olan 15 Kasım Cumhuriyet kupası şampiyonası 14 Kasım Cumartesi günü 9:00-16:00 saatleri arasında İskele Doktor Fazıl Küçük Spor salonunda yapılıyor.

Aralık Ayında Seminer

Aralık ayı içerisinde Antrenör ve Hakem eğitim gelişim semineri yapılacağını açıklayan başkan Mehmet İngeç, daha yolun başında olduklarını, yılbaşı itibariyle yeni kulüplerin üyeliklerini yaparak 2021 yılında daha  güçlü bir şekilde ve daha çok etkinlik yapacaklarına da vurgu yaptı.