Yeni sezonun ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmazken Yenicami hazırlıklarını sürdürüyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami yeni sezon çalışmalarına başladı.

Yapılan açıklamada “yeni sezon takvimi henüz netlik kazanmamasına karşılık A takımımız hazırlıklarını yaptığı çalışmalarla sürdürüyor” denildi.

Antrenman sonrası pide partisi

Yenicami takımının Cumartesi günü Göçmenköy antrenman sahasında sabah yapılan çalışmanın ardından moral ve motivasyonu artırmak amacıyla oyunculara pide partisi düzenlendi.

Tarihin belirsizliği olumsuz etkiliyor

Yapılan antrenmanlar ve güncel durumla ilgili açıklamalarda bulunan Yenicami Antrenörü Özgü Bayraktar, müsabaka tarihinin belirgin olmamasının kendilerini ve oyuncuları olumsuz etkilediğini, ancak futbola en erken zamanda geri dönüleceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Futbolun ne kadar değerli olduğunu anladık

“Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu Covid-19 hastalığının yansımalarını hissetmeye devam ettiğimiz şu günlerde futbolun bizler için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladık” şeklinde konuşan Bayraktar, “Özellikle müsabaka tarihinin belirgin olmayışı hem bizleri hem de oyuncularımızı olumsuz etkilemektedir. Futbola en erken zamanda geri döneceğimize inancımız tamdır. Federasyon başkanı Sayın Sertoğlu futbol oynanabilmesi için tüm olanakları seferber ettiğinin bilincindeyiz” dedi.

Kilo almayı engelleyici antrenmanlar yapıyoruz

Yapılan çalışmaların oyuncuların kilo almalarını engelleyici antrenmanlar olduğunu belirten Özgü Bayraktar, “Henüz maç yapacak seviyede olmayan takımımız müsabaka tarihinin açıklanması ile çalışmalara hız verip Süper Kupa’ya en iyi şekilde hazırlanacaktır” şeklinde konuştu.