K-PET FUTBOL LİGLERİNDE 19. HAFTA TAMAMLANDI

OSMAN DİNLER

Kıbrıs Manşet Özel Haber

  Süper ligin 19. Haftası Pazar gün oynanan üç karşılaşma ile devam etti. Şampiyonluk yarışı veren GAÜ Çetinkaya Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Yalova’yı konuk etti. Karşılaşmanın İlk yarısında iki gol bulan GAÜ Çetinkaya rakibinin kalesinde de birçok net pozisyondan da yararlanamayınca ilk yarı 2-0 tamamlandı. İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçen maçın son dakikalarına konuk takım Yalova farkı bire indirse de bu gol puan almasına yetmedi. Karşılaşmayı GAÜ Çetinkaya 2-1 kazanarak önemli bir galibiyet almış oldu.

Ligde sıkıntılı günler geçiren Gençler Birliği ise İskele Cumhuriyet Stadı’nda Türk Ocağı’nı ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında Türk Ocağı golü bularak ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının ilk dakikalarında misafir takım farkı ikiye çıkartarak rahatladı. İlerleyen dakikalarda bir gol daha atan Türk Ocağı karşılaşmayı 3-0’a getirerek maçın neticesini ortaya çıkarttı.  

Günün en önemli karşılaşması Merit Alsancak Yeşilova ile Binatlı takımları arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın ilk yarısında Binatlı takımı golü bulan taraf oldu. İkinci yarıda ev sahibi ekip maça beraberliği getirse de Binatlı takımı yeniden öne geçmeyi başardı. Geride kalan dakikalar karşılıklı ataklarla geçti. Maçın son anlarında Merit Alsancak Yeşilova maça yeniden beraberlik golünü budu. Karşılaşmada başka gol olmayınca takımlar 2-2’lik eşitlikle sahadan birer puana razı oldular.

 K-Pet Süper Lig ve 1. Ligde alınan sonuçlar ve puan durumları ise şöyle oluştu;

K-Pet Süper Lig

GENÇLER BİRLİĞİ – TOL 0-3
MERİT A Y – BİNATLI 2-2
GAÜ ÇTK - YALOVA 2-1

K-Pet 1.Lig

HAMİTKÖY - AKOVA VUDA 0-1
GİRNE H E - MARAŞ 1-1
MORMENEKŞE - LAPTA 3-1

KAYA MEHMETÇİK -GÖÇMENKÖY 3-1
B BAĞCIL - GÖRNEÇ 0-1