Ersun Yanal'ın olay yaratan konuşması, halen gizemini koruyan bir kişi tarafından kaydedildi... İddiaya göre devreye O.K. girdi... Kaydı alır almaz hemen yöneticilere ulaştırdı. Aynı zamanda, kulüpte üst düzey bir sorumlunun oğlu olan O.K., Yanal'ın konuşmasını internete de yükledi... Şimdi 'O.K. talimatı kimden aldı?' sorusuna yanıt aranıyor..

Fenerbahçe kaynayan kazan!..
Takımı şampiyonluğa ulaştırmasına rağmen görevine son verilen teknik direktör Ersun Yanal'la ilgili ses kaydı gündemdeki sıcaklığını koruyor... Yanal'ın futbolculara fırça attığı küfürlü ses kaydının kimin tarafından kaydedildiği halen belirsizliğini koruyor. Fakat Takvim, çok önemli bir bilgiye ulaştı ve ses kaydını yaydığı iddia edilen kişiyi buldu. Alınan bilgilere göre ismi O.K. olan kulüp personeli, ses kaydını yönetime ulaştırdı. Gizemini koruyan kişiden ses kaydını alan O.K. hemen bir yöneticiyle görüştü ve durumu bildirdi. Ardından da Yanal'ın olay yaratan konuşması Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilere ulaştırıldı.

'KÖSTEBEK'LE NASIL BAĞLANTI KURDU?
Olayın bir diğer çarpıcı tarafı ise, O.K.'nın Fenerbahçe kulübünde görev yapan üst düzey bir sorumlunun oğlu olması... O.K.'nın, konuşma sırasında Ersun Yanal'ın yanında bulunan ve kaydı yapan kişiyle nasıl bağlantı kurduğu ise gizemini koruyor. Ayrıca "O.K. talimatı kimden aldı" sorusu da yanıt bekliyor. Ersun Yanal'ın da kulüpteki yakın dostları aracılığıyla yaşanan ses kaydı skandalının kimler tarafından planlandığıyla ilgili araştırma yaptığı gelen bilgiler arasında.

FUTBOLCULAR DA OLAYDAN ÇOK RAHATSIZ!
Yaşanan ses kaydı skandalının futbolcular arasında da ciddi bir rahatsızlık yarattığı belirtiliyor... Futbolcuların 'köstebek' suçlamasıyla zan altında bırakılmaları nedeniyle çok sıkıntılı olduğu ve "Kaydı kim yaptıyla bir an önce ortaya çıkarılmalı. İleride benzer sıkıntıları biz de yaşayabiliriz" dedikleri öğrenildi. Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın yerine göreve getirilen İsmail Kartal'ın köstebek tehlikesine karşı ne tür tedbirler alacağı ise merakla bekleniyor.

YENGEÇ SKANDALI!
Tecrübeli teknik adamın, lakabı 'yengeç' olan ünlü bir mafya babasının sevgilisiyle gizli bir birliktelik yaşadığı, bu ilişkinin gün yüzüne çıkmasının ardından ortalığın karıştığı iddia edildi

Olaylı bir şekilde Fenerbahçe'deki görevinden ayrılan Ersun Yanal ardında birçok iddia bıraktı... Özel hayatı nedeniyle tartışma konusu olan tecrübeli teknik adamın Kopenhag'da takımın kamp yaptığı otele kız arkadaşını getirdiği öne sürülmüştü.

İLİŞKİ ORTAYA ÇIKTI
TAKVİM'in Ersun Yanal'la ilgili ele geçirdiği son bilgi, gündemi alt üst edecek cinsten... Başarılı çalıştırıcı, ünlü bir mafya babasının sevgilisiyle gizli bir ilişki yaşadı... Düşük omuzlu olması nedeniyle yeraltı dünyasında 'Yengeç' lakabını alan ünlü mafya babası bu ilişkiden haberdar olunca ortalık karıştı.

YILDIRIM FIRÇALADI
Ortak dostlar ve hatırı sayılı kişilerin araya girmesiyle Ersun Yanal'ın başı büyük bir beladan kurtuldu... Fakat tecrübeli teknik adam Aziz Yıldırım'ın hışmından kurtulamadı. Yaşanan yasak ilişkiyi öğrenen Başkan Yıldırım, Yanal'ı fırçaladı ve çok sert ifadeler kullandı. Yanal bu görüşmede "Bir daha özel hayatımla kimsenin başını ağrıtmayacağım" diye söz verdi. Ama Yanal sözünü bir türlü tutamadı!

'Bana yakın biri kaydetmiş!'
Ersun Yanal'ın gündeme bomba gibi düşen ses kaydını bir uzmana incelettiği ortaya çıktı. Hazırlanan rapora göre ses kaydı, tecrübeli hoca konuştuğu sırada çok yakınından kaydedilmiş. Yanal'ın konuşmalarında en yakınında yardımcıları, idari menajer Hasan Çetinkaya ile takım kaptanları yer alıyor. Yanal'ın yaşananlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağı ve hakkını adalet önünde arayacağı da ifade ediliyor.