Galatasaray'da kavga etmeleri nedeniyle geçen hafta kadro dışı bırakılan Felipe Melo ve Albert Riera için af çıktı. Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst, teknik direktör Fatih Terim'in Melo ve Riera için verilen kadro dışı kararını kaldırdığını söyledi.

Bugün yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'le bir görüşme yaptıklarını kaydeden Dürüst, Felipe Melo ile Albert Riera'nın durumlarını görüştüklerini aktarırken, Terim'in kadro dışı uygulamasını kaldırdığını ve oyunculara disiplin cezası verileceğini dile getirdi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bırakılan ve bugün kadro dışı cezaları kaldırılan Felipe Meloile Albert Riera'yla ilgili olarak, teknik direktörFatih Terim'in dün kararını kendileriyle paylaştığını söyledi.

ALİ DÜRÜST NELER SÖYLEDİ?
Ali Dürüst, Melo ve Riera arasında yaşanan kavganın ardından, ''İkisini de disiplin cezasıyla cezalandırdık. Kadro dışı bıraktık, para cezası verdik. Biraz da zaman olsun istedik'' derken, şunları söyledi:

''Bizim isteğimiz, hep beraber bu yarışa devam etmek. Hocamız dün bunu düşünüp bizimle paylaştı. Biz de bu yarışa beraber çıktık, beraber bitirmek istiyoruz. Fatih Terim'in bize verdiği rapor doğrultusunda Abdurrahim Albayrak ile toplandık, başkanımızla da paylaştık. Disiplin cezası, para cezası olarak devam ediyor. Ama kadro dışı cezaları kaldırıldı. Hocamız yarın ya da öbür gün bu iki oyuncuyu idmanlara geri alacak. Ardından oynatıp oynatmamak teknik bir tercih olacaktır.''

Dürüst, bazı değerlerin kendileri için oldukça önemli olduğunu vurgularken, ''Takıma ne kadar katkı yaparlarsa yapsınlar, disiplin ve başka değerler bizim için en önemlisidir. Bundan taviz vermedik. Bunu göstermek için de onları kadro dışı bıraktık'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçlarına değinerek, ellerindeki 5 puanlık farkı avantaj olarak görmediklerini kaydeden Ali Dürüst, önlerindeki 6 maçı da kazanıp, şampiyon olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

RİERA İSTANBUL'DA
Öte yandan,
 Fatih Terim'den izin alarak İngiltere'ye giden Albert Riera, İstanbul'a döndü. İspanyol futbolcunun iznini tamamladıktan sonra bugün İstanbul'a geri geldiği bildirilirken, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendisi için hazırlanan program çerçevesinde bir çalışma yapacağı aktarıldı.