Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya'nın Real Madrid takımıyla eşleşti.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA'nın genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti'nin ev sahipliğinde düzenlenen kura töreninde, UEFAŞampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Wembley Stadı nedeniyle İngiltere'den Steve McManaman da hazır bulundu. Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi, İspanya'nın Real Madrid takımı oldu.

Cimbom, 2000-2001 sezonunda da Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşmiş; 3-2 ve 0-3'lük sonuçlarla elenmişti. Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Real Madrid'de Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil de forma giyiyor.

Sarı-kırmızılılar, sahasında ve deplasmanda olmak üzere toplam 2 maç yapacak. İlk maç 3 Nisan'da İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda, rövanş ise 9 Nisan'da Türk Telekom Arena'da yapılacak. UEFA Şampiyonlar Ligiyarı final kuraları, 12 Nisan'da çekilecek. Yarı final ilk maçları 23 ve 24 Nisan'da, rövanşları ise 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Final maçı ise 25 Mayıs'ta İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak.

İŞTE EŞLEŞMELER:

Malaga -  Borussia Dortmund

Real Madrid - Galatasaray

PSG - Barcelona

Bayern Münih - Juventus