Milliyet'in haberine göre Fulham Yönetimi'nin, "Bonservisi ile birlikte verelim" teklifi kabul görmedi. Kartal, bu şartlar altında Kostas Mitroglou'nun transferinin olmayacağını iletti.

Almeida'dan boşalacak forvet bölgesini Mitroglou transferiyle tamamlamak isteyen BeşiktaşYönetimi, Yunan oyuncunun transferinde yol ayrımına geldi. Bu oyuncu ya kiralanacak, ya da rafa kaldırılarak başka golcüler gündeme alınacak.

Bu oyuncuyu bir sene kiralama konusunda prensipte anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, FulhamYönetimi'nin son dakika pürüzüyle karşılaştı. Beşiktaş, İngiliz kulübünün, "Bonservisiyle birlikte verelim" önerisini kabul etmedi.

DEMBA BA'DAN BİLE PAHALI

Kosta Rika'ya elenen Yunanistan kadrosunda yer alan ve bir penaltı golü atan Mitroglou'yu, geçirdiğisakatlık nedeniyle bir yıl kiralamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, verim sağlarsa satın almak istiyor. Fulham'ın satış önerisini kabul etmesi durumunda transfere ayrılan bütçeyi de aşacak olan siyah-beyazlı kulüp, Demba Ba ve Gomis gibi oyunculardan da daha pahalıya mal olacak futbolcuyukesinlikle satın almayacağını İngiliz kulübünün yetkililerine iletti. Eğer anlaşma sağlanamazsa, Kartaldiğer alternatiflere yönelecek.

TOP BAŞKAN ORMAN'DA

Yunan golcüyü çok yüksek bir rakama aldığı için Mitroglou'yu satmak isteyen Fulham'la, Kerim Freitransferi sırasında iyi ilişkiler kuran Başkan Fikret Orman'ın, bu transferi en kısa zamanda çözmeyeçalışacağı belirtildi.

MOTTA BEKLİYOR

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş formasını giyen Ramon Motta, siyah-beyazlı yönetimden çağrı bekliyor. Kulübü Corinthians ile bonservis konusunda anlaşan Motta'yı bekleten siyah-beyazlılar,Özgür Çek veya Tarık Çamdal için Eskişehirspor Yönetimi'nin tavrını görmek istiyor. Kırmızı-siyahlıların tavrında bir değişiklik olmazsa Motta'ya "Gel" denecek ve sözleşme imzalanacak.