KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 20 yaş altı liglerinde kızlar ve erkekler birbirinden heyecanlı maçlarlar yoluna devam ediyor. Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen hentbol liglerineilk olarak 20 yaş altı hentbolcularla başlanmıştı.

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Kızlar Ligi’nde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımı 3te üç yaparak ligin zirvesinde yoluna devam ediyor.

Hentbol U20 erkeklerde ise zirvede averajla 4 maçını tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) takımı yer alıyor. Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Erkekler Ligi’nin tek kayıpsız takımı ise 3 maçının üçünü de kazanan Esentepe Belediyesi Salon Sporları Takımı.

UKÜ-YDÜ: 23-30

Hentbol U20 Erkekler Ligi’nde önceki akşam oynanan haftanın önemli maçında, YDÜ takımı UKÜ’yü deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

CIU Arena’daki karşılaşmanın ilk devresini 11-10 önde tamamlayan YDÜ U20 erkekleri ikinci devrede skor üstünlüğünü sağladı. Maçı 30-23 kazanan YDÜ takımından en skorer isim 9 gol atan Arda Kahraman oldu.