Göçmenköy Stadında gerçekleştirilecek Merhumlar Master Anı Turnuvasına Hamitköy Masterleri, Lapta Masterleri, Kartal Masterleri ve Marmara Masterleri katılacak.

Turnuvada ilk günün mağlupları üçüncülük, galipleri ise final maçı oynayacaklar. Üçüncülük ve final maçları 23 Temmuz Perşembe akşamı oynanacak. Turnuvanın ödülleri ise 24 Temmuz Cuma akşamı yeniden hizmete giren Hamitköy Spor Kulübü lokâlinde düzenlenecek yemekte verilecek.

Merhumlar Master Anı Turnuvası ile “Esat Erdoğmuş (Hamitköy Spor Kulübü fahri başkanı), Ahmet Beysoydan, Raif Mesda, Tegi Kalfa, İsmet Latifoğlu, Mustafa Hacımusa, Kemal Nalbant, Asaf Cemal, Özgün Özzeki, Yusuf Çoban, Hulusi Özyay, Yusuf Çocuk, Adnan Bostancı, Rasım Okşaner ve Mustafa Sakallı (Hoca)” bir kez daha anılacaklar.

Hamitköy Masterler Derneği başkanı ve turnuvanın organizatörü Mustafa Şeytan turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hamitköy Masterler Derneği olarak kulübümüze hizmet etmiş olan merhum kişileri anmayı kendimize görev edindik. Bu amaçla da geleneksel turnuvamızı yine gerçekleştiriyoruz.

Turnuvanın gerçekleşmesi için sponsor olan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Hamitköy Ocak Örgütüne ve turnuvaya katkı koyan ailelere çok teşekkür ederim. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve hakemlerimize de başarılar dilerim.”