K-Pet Süper Lige çıkma için oynanan play-off mücadelesi ilk maçında Hamitköy rakibi Yalova’yı farklı mağlup ederek super lige yükselme şansını devam ettirdi. 
 8. dakikada Hamitköy takımının kullandığı kornerde Yalova defansı topu uzaklaştıramadı. Arka direkte kafa ile topu tamamlayan Michael topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
  27. dakikadaki Hamitköy atağında Muhammed’in ceza alanına girmeden şutunda top ağlara gitti ve skor 2-0 oldu.
  29. dakikada gelişen atakta Hamitköy’den Furkan ceza alanı içinden sert ve düzgün vurarak takımı adına skoru 3-0 yaptı.
  35. dakikada kazanılan serbest vuruşta Toykan mükemmel bir gol atarak takımını 4-0 öne geçirdi.
  40. dakikada Yalova adına Darbaz’ın kullandığı serbest vuruşta Çağan kafa ile topu filelere gönderdi ve skoru 4-1 yaptı.
  41. dakikada gelişen Hamitköy atağında Muhammed’in kafa ile indirdiği topu Furkan ağlara yollamakta zorlanmadı ve skoru da 5-1 yapan golü attı.
  51. dakikadaki Yalova atağında Hamitköy kalecisi Emre Yalova futbolcusu Emre’yi ceza alanında düşürünce hakem penaltı kararı verdi. Taylant Yalova adına penaltıdan skoru 5-2 yaptı.
  58. dakikada sağ taraftan yapılan ortada Furkan kale önünde kafa ile topu filelere gönderdi ve Hamitköy 6-2 öne geçirdi.
  77. dakikadaki Yalova atağında Hakan’ın soldan getirdiği topu Mehmet düzgün bir vuruşla ağlara yolladı ve maçın skorunu belirlemiş oldu. Hamitköy 6 Yalova 3  
Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Hamitköy Yalova’yı 6-3 yenerek umudunu sürdürdü.